Arie op Safari

Arie op Safari

/

Gewapend met een Safariknapzak en een camera op een unieke ontdekkingsreis door Burgers’ Zoo!

Ga met uw teamleden op zoek naar de achternaam van ontdekkingsreiziger Arie. Ieder team van deze teambuildingactiviteit moet tijdens de ontdekkingstocht door de Bush, de Desert en het Park antwoorden zien te vinden op allerlei vragen die leiden naar de felbegeerde achternaam van Arie. Een creatieve bonusopdracht met in de dierentuin gemaakte foto’s zal deze Safari afsluiten. Achteraf zullen al uw gemaakte foto’s op een afgeschermde webpagina worden geplaatst. Natuurlijk speelt de bonusopdracht ook een belangrijke rol. In de speciale safariknapzak, die elk team mee krijgt, zitten niet alleen candybars, dierensnoepjes en Safari-juice, maar ook een digitale camera waarmee de safari kan worden vastgelegd. Deze foto's zijn niet alleen leuk om achteraf op een apart voor u ontwikkelde website pagina te bekijken, maar zijn ook van groot belang om wat extra punten te scoren vlak voor de prijsuitreiking.

Hierna volgt ter invulling van het programma een voorbeeld: rond 12:30 uur wordt het gezelschap ontvangen. Tot 13:00 uur volgt een uitgebreide uitleg, inclusief captainbriefing en teamindeling. Een kwartier later gaat de ontdekkingsreis door Burgers’ Zoo van start. Na drie uur komen de groepen weer samen en volgt in één van de restaurant de bonusopdracht. Aan het einde van de middag, rond 17:00 uur, volgt de zenuwslopende prijsuitreiking en de afsluiting van Arie op Safari. Rond 17:30 zouden u en uw gasten eventueel kunnen aanschuiven om te genieten van een heerlijk diner. Tijdens dit diner kunnen alle verhalen die opgedaan zijn tijdens de ontdekkingstocht de revue passeren en is tevens een mooie afsluiting van deze bijzondere dag!

Bij deelname van 40 personen kunt u ter indicatie denken aan € 34,50 per persoon. Het programma Arie op Safari is inclusief begeleiding en materiaal. Elk team ontvangt een Safariknapzak, gevuld met candybars, snoep en Safari-juice. De hierboven genoemde prijzen zijn exclusief entree en parkeerkosten, maar inclusief btw.