Workshops in Burgers' Zoo

Workshops

Op zoek naar een recreatieve break tijdens uw bijeenkomst? Verrijk dan uw vergadering, training of congres met een bijzondere workshop. Onze interactieve workshops zijn een originele manier om het programma te doorbreken en uw gasten out-of-the-box te laten denken of de lachspieren aan te spreken. De workshops zijn tevens in te zetten als trainingsinstrument bij o.a. managementstrainingen, groepsprocessen, teambuilding of brainstormsessies. 

Inspiratie uit de natuur

Een dierentuin als locatie is een prachtige aanknopingspunt om diverse onderwerpen middels het dierenrijk als spiegel bespreekbaar te maken. Nieuwsgierig naar de overeenkomsten tussen collega's en apen? Ga met uw gezelschap aan de slag met een workshop Apemanagement. Of ga los tijdens een muzikale workshop Percussie. Sommige workshops vinden plaats in het Safari Meeting Centre en voor anderen gaan u en uw gasten er op uit in Burgers' Zoo.

Bekijk onze workshops

Op deze pagina hebben we ons aanbod van originele workshops op een rijtje gezet. Wilt u meer weten of wenst u een advies op maat voor de perfecte workshop voor uw vergadering, training of seminar, neem dan contact met ons op.

Natuur

Natuur als spiegel

Wat is er mooier dan tijdens uw bezoek aan Burgers’ Zoo een link te leggen tussen de locatie, de natuur en uw organisatie?

Bekijk workshop

Kruip

Kruip in de huid van

Uw gezelschap kruipt in de huid van dierverzorger en diermanager. Deze activiteit speelt zich af in de drie wereldberoemde indoor ecodisplays van Burgers’ Zoo: de Bush, de Ocean en de Desert.

 

Bekijk workshop

Olifantenprogramma

Olifantenprogramma van slurf tot staart

Kinderen en ouders krijgen per thema elk een gescheiden programma, maar blijven daarbij wel heel vlak bij elkaar. 

Bekijk workshop

Poeslief

Poeslief of kattenkwaad

Het programma van de workshop ‘Poeslief of kattenkwaad’ leidt langs de leeuwen, tijgers, luipaarden en cheeta’s. 

Bekijk workshop

Apemanagement

Apemanagement

Bent u nieuwsgierig naar de overeenkomsten tussen collega’s en apen? Dan is dit de ideale workshop voor u en uw gezelschap!

 

Bekijk workshop

Swingende

Swingende percussie workshop

Feel the Groove met de swingende percussie workshop!

Bekijk workshop