Wie gaat de mol ontmaskeren?

Wie gaat de mol ontmaskeren?

Wie gaat de mol ontmaskeren?

Uw gasten gaan onder begeleiding van enthousiaste en deskundige gidsen opdrachten uitvoeren in de drie wereldberoemde overdekte ecodisplays van Burgers’ Zoo: de Bush, de Ocean en de Desert (bij heel warm weer wisselen we naar ecodisplays in de buitenlucht).

Hierbij gaan ze in kleine teams van 4-5 personen uitdagingen aan waar onze diermanagers dagelijks voor komen te staan: Hoeveel vissen zitten in het koraalrif? Welk aardvarken in een Europese dierentuin is de perfecte match voor onze aardvarken-vrouwtjes? En lukt het om goed onderzoek naar dierzichtbaarheid in de Desert uit te voeren?


 

Voor geslaagde opdrachten ontvangt elk team punten. Maar… in elk team bevindt zich ook een bijzonder diertje: een mol! Hij saboteert de opdrachten en werkt onopvallend tegen. Aan het eind van het programma blijkt, welke mol zijn taak het meest succesvol heeft uitgevoerd. Welk team lukt het om de mol te ontmaskeren en toch veel punten te hamsteren?

Deze actieve en ludieke workshop vereist fysiek redelijk fitte deelnemers. De boeker moet tevens bereid zijn om wat voorwerk op zich te nemen, zoals indeling van de teams en ruim van tevoren de meest geschikte mollen bepalen! De mollen moeten discreet zijn en ontvangen van tevoren ‘mollenpost’ per mail, met insider-informatie en sabotage-tips.

Duur: 3-3,5 uur, waarvan ½ uur koffiepauze
Kosten: 225 Euro voorbereidingskosten en een kleine prijs voor de winnaars, tevens 25€ per ingezette gids. Exclusief consumpties tijdens de koffiepauze.

De bovenstaande kosten zijn exclusief entree- en parkeerkosten, maar inclusief BTW.