Luncharrangementen

Na een intensieve vergadering in de ochtend, of voorafgaand aan een zakelijke bijeenkomst in de middag, kunnen wij u een heerlijke lunch serveren. Onze lunches bestaan uit dagverse, duurzame ingrediënten en worden met liefde en passie bereidt. Wij bieden diverse luncharrangementen voor uw zakelijke lunch. Omdat wij de culinaire invulling geheel in eigen hand hebben, is het keukenteam van het Safari Meeting Centre heel flexibel en is maatwerk natuurlijk ook mogelijk.

De arrangementen

Qua luncharrangementen kunt u kiezen uit de Safari Broodjeslunch en het Luxe Safari Lunchbuffer. De Safari Broodjeslunch serveren wij in uw lodge. Indien u kiest voor het Luxe Safari Lunchbuffet wordt het voor u en uw gasten klaargezet in het sfeervolle Safari Restaurant. Uiteraard zijn de lunchbuffetten ook prima te combineren met een dagje Burgers’ Zoo. Naast luncharrangementen bieden wij ook diner- en vergaderarrangementen.

Kwalitatief hoogwaardige horeca

Onze kwalitatief hoogwaardige horeca verrast u met op maat gesneden thematische Afrikaanse gerechten, of juist een heerlijk ontbijt bestaande uit dagverse, duurzame producten van lokale leveranciers. Voor de samenstelling van onze gerechten laten we ons graag inspireren door het aanbod van het seizoen en de internationale keuken.

Centraal gelegen

Gelegen in het hart van Nederland kunnen uit gasten uit eten in Arnhem en zijn zij in enkele minuten weer op de A12 en A50. Bovendien kunnen uw gasten parkeren op één van de 500 parkeerplaatsen. Ook met het openbaar vervoer is ons congrescentrum heel goed bereikbaar. Elk kwartier vertrekt er een bus van en naar Arnhem Centraal Station.

Duurzaam en verantwoord

We kopen zoveel mogelijk duurzame producten in, zoals schoonmaakmiddelen met ecolabel en verantwoorde merchandise on onze souvenierswinkel. In onze restaurants gebruiken we biologische en fairtrade producten uit eigen streek en serveren we beter leven vlees en verantwoord gevangen vis.

Safari Broodjeslunch

In één van onze restaurants wordt de Safari Broodjeslunch geserveerd, bestaande uit de volgende dagverse, duurzame ingrediënten:

 • Crèmesoep van verse tomaat met crème fraîche, olijfolie en basilicum.
 • Diverse luxe, royaal belegde broodjes (2 stuks p.p.)
  Denk bij het beleg aan gerookte zalm met roomkaas; pastrami; boerenkaas met komkommer en een caprese wrap.
 • Gua Bao (gestoomd broodje met gestoofd rundvlees en groente)
 • Yoghurt met fruitsalade en superfoods zoals goji bessen en chiazaad (vanaf buffet).
 • Koffie, thee, melk, karnemelk en jus d’orange.

Luxe Safari Lunchbuffet

In ons Safari Restaurant verzorgen wij het Luxe Safari Lunchbuffet. Voor u en uw gezelschap serveren wij crèmesoep van verse tomaat met mascarpone, olijfolie en basilicum. Daarnaast is er de mogelijkheid om te kiezen tussen luxe broodsoorten, zoals rustique brood, vloerbrood, pistolets, speltbrood en croissants. Deze kunnen worden belegd met diverse belegsoorten, zoals:

 • Belegen boerenkaas,
 • Geitenkaas,
 • Roomkaas,
 • Boerenham,
 • Gebraden kip,
 • Rookvlees,
 • Diverse zoetwaren.

Naast koude gerechten bieden wij ook warme gerechten, zoals wraps en Gua Bao (gestoomd broodje met gestoofd rundvlees en groente), boerderijkip en pikante groenten en kruiden.
Vanaf het buffet kunt u de keuze maken voor een yoghurt en vruchtenkwark. Voor ieder zijn/haar keuze, dit te verrijken met bijvoorbeeld cruesli, studentenhaver, superfoods (zoals goji bessen en chiazaad) en fruitsalade.
Saladebuffet, bestaande uit couscous met noten, zuidvruchten, tomaat en feta; komkommer met uitgelekte yoghurt; bleekselderij en verse munt; pikante salsa van paprika, jalapeño pepers, tomaat en rode ui; Amerikaanse coleslaw; aardappelsalade met prei.
Voor in de hand bieden wij fruit: appel, banaan of peer. Overigens serveren wij als dranken koffie, thee, (karne)melk en biologische jus d'orange.

Luncharrangement reserveren 

Een diner kan op allerlei manieren ingevuld worden. Aan de hand van uw wensen en doelstellingen, werken we samen aan een opstelling en invulling die past bij het bedrijfsfeest. Of heeft u bepaalde wensen die hier niet bij staan? Neem dan contact met ons op! De lunches zijn te serveren voor groepen vanaf 10 personen. Een overzicht van de kosten vindt u in onze banquetingmap .