Luncharrangementen

Luncharrangementen

Na een intensieve vergadering in de ochtend, of voorafgaand aan een zakelijke bijeenkomst in de middag, kunt u uw gasten een lunchbuffet bieden. In uw lodge serveren wij de Safari Broodjeslunch. Indien u kiest voor het Luxe Safari Lunchbuffet wordt het voor u en uw gasten klaargezet in het sfeervolle Safari Restaurant.

Beide lunches bestaan uit dagverse, duurzame ingrediënten en worden met liefde en passie bereidt. Uiteraard zijn de lunchbuffetten ook prima te combineren met een dagje Burgers’ Zoo. Naast luncharrangementen bieden wij ook diner- en vergaderarrangementen.

Eten En Drinken Hapjes 2

Safari

Safari Broodjeslunch

In het één van onze restaurants wordt de Safari Broodjeslunch geserveerd, bestaande uit de
volgende dagverse, duurzame ingrediënten:

 • Crèmesoep van verse tomaat met crème fraîche, olijfolie en basilicum.
 • Diverse luxe, royaal belegde broodjes (2 stuks p.p.)
  Denk bij het beleg aan gerookte zalm met roomkaas; pastrami; boerenkaas met komkommer en een caprese wrap.
 • Gua Bao (gestoomd broodje met gestoofd rundvlees en groente)
 • Yoghurt met fruitsalade en superfoods zoals goji bessen en chiazaad (vanaf buffet).
 • Koffie, thee, melk, karnemelk en jus d’orange.

 

Luxe

Luxe Safari Lunchbuffet

In ons Safari Restaurant verzorgen wij het Luxe Safari Lunchbuffet. Voor u en uw gezelschap serveren wij crèmesoep van verse tomaat met mascarpone, olijfolie en basilicum. Daarnaast is er de mogelijkheid om te kiezen tussen luxe broodsoorten, zoals rustique brood, vloerbrood, pistolets, speltbrood en croissants. Deze kunnen worden belegd met diverse belegsoorten, zoals:

 • Belegen boerenkaas,
 • Geitenkaas,
 • Roomkaas,
 • Boerenham,
 • Gebraden kip,
 • Rookvlees,
 • Diverse zoetwaren.

Naast koude gerechten bieden wij ook warme gerechten, zoals wraps en Gua Bao (gestoomd broodje met gestoofd rundvlees en groente), boerderijkip en pikante groenten en kruiden.
Vanaf het buffet kunt u de keuze maken voor een yoghurt en vruchtenkwark. Voor ieder zijn/haar keuze, dit te verrijken met bijvoorbeeld cruesli, studentenhaver, superfoods (zoals goji bessen en chiazaad) en fruitsalade.
Saladebuffet, bestaande uit couscous met noten, zuidvruchten, tomaat en feta; komkommer met uitgelekte yoghurt; bleekselderij en verse munt; pikante salsa van paprika, jalapeño pepers, tomaat en rode ui; Amerikaanse coleslaw; aardappelsalade met prei.
Voor in de hand bieden wij fruit: appel, banaan of peer. Overigens serveren wij als dranken koffie, thee, (karne)melk en biologische jus d'orange.

Tarieven

Tarieven

Per kind (0-3 jaar) Gratis
Per kind (4-9 jaar) € 7,25
Per volwassene (vanaf 10 jaar) € 14,50
Per kind (0-3 jaar) Gratis
Per kind (4-9 jaar) € 9,00
Per volwassene (vanaf 10 jaar) € 18,00


De lunches zijn te serveren voor groepen vanaf 10 personen. De invulling van de Safari Broodjeslunch is gebaseerd op een groepsgrootte tot 35 personen, het Luxe Safari Lunchbuffet is gebaseerd op groepen vanaf 35 personen. Bij andere groepsgroottes is de invulling onder voorbehoud.

Bovenstaande prijzen zijn exclusief btw, entree- en parkeerkosten. Wijzigingen onder voorbehoud.