Uitbreidingsmogelijkheden

Uitbreidingsmogelijkheden

Alle lunch- en dinerarrangementen kunnen worden uitgebreid. U kunt keuze maken uit één of meerdere items.  

Uiteraard bieden wij u de mogelijkheid uw bijeenkomst naar eigen wensen in te vullen.

Mocht uw wens onverhoopt nog missen, dan vernemen wij dat van harte.

Ocean

Ocean bubbel

U gaat te water! Met een denkbeeldig duikpak aan verlaat u het tropisch strand en verkent u de lagune. Honderden kleurrijke vissen heten u welkom. Iets dieper stuit u op een reusachtig levend koraalrif. Plotseling kijkt u in de diepte van de onmetelijke oceaan waar haaien even snel opduiken als ze weer verdwijnen!  Eenmaal bij de rotskust glijden adelaarsroggen en pijlstaartroggen vlak boven uw hoofd sierlijk door het water.

U en uw gezelschap worden ontvangen met een glas Prosecco, vervolgens wordt er een heerlijk uitgebreid plateau met mediterrane hapjes geserveerd.

Ocean Bubbel
Prosecco: € 6,00 p.p.
Prosecco & Hapjes: € 16,00 p.p.

 

Voorgerechten

Voorgerechten

U kunt uw voorgerechten uitbreiden met de volgende gerechten:

  • Pastrami van Moerland kalf met kruidencompote, oude balsamico, aubergine en buffel mozzarella.
  • Koude, gerookte zalm met zoetzure groenten, wasabi, nootjes en zwarte sesam.
  • Couscous, pikant gekruid, met groenten van de BBQ, artisjok, gelei van tomaat en geroosterde amandel.
  • Koud plankje met ham- en worstsoorten, Amsterdams tafelzuur en mosterd.

Voorgerechten
Voorgerechten: € 7,50 p.p.

Kaasplankje

Kaasplankje

Een culinaire verrassing en een lust voor het oog. Een plankje met drie soorten Europese kaas, amandelbrood en vijgenmarmelade.

Kaasplankje
Kaasplankje: € 7,50 p.p.

 

Dessert

Dessert

Uw diner verrijken en extra feestelijk afsluiten? Maak een keuze uit onderstaande desserts.

  • Tarte tatin van peer met hangop, toffee, notenijs en kruimelkoek.
  • Warm taartje van 72% chocolade met sabayon en vanille-ijs.
  • Luchtige mousse van witte chocolade met gezouten kruimelkoek, karamel en geweckt roodfruit.

Dessert
Dessert: € 6,00 p.p.

 

Dessertbuffet

Dessertbuffet

Het diner op een passende en feestelijke wijze afsluiten én voor iedereen wat wils. 

  • Witte en bruine chocolademousse.
  • Taart van lange vingers, cacao, mascarpone en koffielikeur.
  • Soesjes gevuld met slagroom.
  • Kletskophoorntjes met mokkacrème.
  • Warme apfelstrudel met vanillesaus.
  • Flensjes met warme kersen, geparfumeerd met kaneel.
  • Diverse soorten ijs.
  • IJstaart met opgeklopt eiwit, cake en kersenlikeur.
  • Taarten gemaakt van seizoensfruit.
  • Verse fruitsalade.

Dessertbuffet
De kosten bedragen € 14,50 p.p. Beschikbaar voor groepen vanaf 35 personen. Er wordt één desert gekozen voor het hele gezelschap.