Feesten & Diners

Feesten & Diners

Wat dacht u van een relatie- en/of personeelsuitje waarbij uw gasten worden ontvangen met een sprankelend glas bubbels en kunnen genieten van een feestelijk diner afgesloten met een feestavond? Kom naar het Safari Meeting Centre in Arnhem! Naast de bijzondere en unieke omgeving van Burgers' Zoo bieden wij ook diverse dinerarrangementen. Wat dacht u van een wandeling met Prosecco door de Ocean, gevolgd door het Braai & BBQ Buffet? Dankzij een Afrikaanse braai in het Safari Restaurant voegt u een extra beleving toe! 

U legt vooraan op de Afrikaanse Braai wat vlees en groente en aan het einde van de grill is het eten klaar. Het braaien is een unieke ervaring waarbij uw gasten informeel kunnen praten. Een echte ice-breaker en ideaal voor gezelschappen die elkaar misschien nog niet zo goed kennen. Is de avond voor u nog jong? Maak de avond compleet met een spetterende en swingende feestavond. 

Er zijn allerlei mogelijkheden om uw evenement tot een feestelijk succes te maken! Samen kijken we graag met u naar hoe we uw avond een unieke, eigen invulling kunnen geven. Neem vrijblijvend contact met ons op en/of neem een kijkje op locatie.

Safari Meeting Centre Feesten & Diners