De evenementenlocatie voor uw zakelijke evenement

Bent u op zoek naar een inspirerende eventlocatie centraal gelegen in Nederland? Kijk dan niet verder! Van congres tot personeelsfeest en van vergadering tot aan een zakelijk diner of borrel: vrijwel alles is mogelijk. Met een auditorium, foyer, restaurant, 4 lodges en een centrale ligging is het Safari Meeting Centre dé locatie in Arnhem die u helpt van uw evenement een succes te maken.

Centraal gelegen

Het is uiteraard belangrijk voor uw gasten dat het congrescentrum in Arnhem centraal gelegen is. Gelegen in het hart van Nederland zitten uw gasten met enkele minuten op de A12 en A50. Bovendien kunnen uw gasten parkeren op één van de 500 parkeerplaatsen. Ook met het openbaar vervoer is ons congrescentrum heel goed bereikbaar. Elk kwartier vertrekt er een bus van en naar Arnhem Centraal Station; vanuit daar zijn er treinverbindingen naar o.a. Amsterdam en Rotterdam.

Inspiratie uit de natuur

Een dierentuin als event locatie is natuurlijk een prachtig aanknopingspunt om diverse onderwerpen middels het dierenrijk als spiegel bespreekbaar te maken. Uiteraard kan Burgers’ Zoo ook letterlijk in het programma betrokken worden middels ons brede scala aan educatieve activiteiten en workshops. Denk daarnaast ook aan onze rondleidingen of teambuildingsactiviteiten. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw gasten genieten van het dierenpark.

Van 10 tot 1.000 gasten

Wat het doel van uw zakelijke evenement ook is, wij zorgen er graag samen voor dat u uw doelstellingen behaalt. Het Safari Meeting Centre heeft verschillende ruimtes die beschikken over alle nodige faciliteiten waar u uw zakelijke bijeenkomst kunt organiseren. Of u nu 10 of 1.000 medewerkers uitnodigt. Ons ervaren team staat, zowel voor, tijdens als na uw event voor u klaarstaat en denkt met u meedenkt.


Veelzijdige horeca

Een zakelijk event maakt hongerig, daarom staat ons keukenteam garant voor lekkere hapjes en drankjes. Wij bieden diverse luncharrangementen, borrelarrangementen en dinerarrangementen om uw zakelijke evenement compleet te maken. Al onze gerechten bestaande uit dagverse, duurzame ingrediënten die met liefde en passie worden bereidt.

Duurzaam en verantwoord

We kopen zoveel mogelijk duurzame producten in, zoals schoonmaakmiddelen met ecolabel en verantwoorde merchandise on onze souvenierswinkel. In onze restaurants gebruiken we biologische en fairtrade producten uit eigen streek en serveren we beter leven vlees en verantwoord gevangen vis.

Wat voor zakelijke evenement organiseert u?

Bedrijfsevenement

Bedrijfsevenement

Het Safari Meeting Centre is ideaal voor een bedrijfsevenement van 10 tot 10.000 personen. Bedrijfsevenement in Arnhem? Burgers' Zoo biedt een unieke ervaring!

Bekijk het bedrijfsevenement
Personeelsfeest

Personeelsfeest

Als werkgever uw medewerkers eens in het zonnetje zetten? Ga verder dan het schouderklopje en organiseer uw personeelsuitje in het Safari Meeting Centre!

bekijk het personeelsfeest
Klantendag

Klantendag

Een klantendag of relatiedag midden in Burgers' Zoo? Een unieke ervaring in een unieke omgeving bij het Safari Meeting Centre. Geschikt voor elk formaat event!

bekijk de klantendag
Feesten & Diners

Feesten & Diners

Wat dacht u van een relatie- en/of personeelsuitje waarbij uw gasten kunnen genieten van een feestelijk diner afgesloten met een feestavond? En wordt samen feestelijk ontvangen met een sprankelend glas bubbels!

bekijk Feesten & Diners
Receptie

Receptie

Een receptie in Arnhem organiseren? Het Safari Meeting Centre biedt unieke arrangementen voor recepties van elk formaat, centraal gelegen in Gelderland!

Bekijk Receptie