Personeelsuitje

Personeelsuitje

Als werkgever uw medewerkers eens in het zonnetje zetten? Ga verder dan het schouderklopje en kom langs in het Safari Meeting Centre!
U bent namelijk voor een goed verzorgd personeelsuitje bij ons aan het juiste adres.
Wat dacht u van een gezamenlijk ontvangst met uw medewerkers en collega's in een van onze restaurants, een picknicklunch waarmee iedereen het park kan verkennen? 

Of versterk de effectiviteit en de onderlinge binding van uw team tijdens één van onze teambuildingsactiviteiten! En ter afsluiting van een avontuurlijke dag een feestelijk diner! Hebben we uw enthousiasme en nieuwsgierigheid gewekt of wilt u de mogelijkheden even doornemen? Neem dan contact met ons op!

Arie -op -safari -2

Onze gasten aan het woord

SIMON Scholen 

Dinsdag 18 april vond de personeelsdag van SIMON scholen voor het eerst plaats in het Safari Meeting Centre van Burgers' Zoo.

Het thema was: Trots op SIMON!
Wij kamen met bijna 200 personen: grotendeels leerkrachten vanuit 11 basisscholen, bestuursbureau, ouders uit MR'en/Ouderraden. Diverse workshops vonden plaats in de lodges en het Auditorium. Daarnaast werden er rondleidingen door gidsen in de Ocean en de Bush gegeven.

Wij willen het team van Burgers' Zoo hartelijk danken voor de goede zorgen, het meedenken en de prettige professionele samenwerking van het begin tot het eind. Alles verliep goed, de lunch was erg lekker tot aan de afsluiting met drankjes en hapjes: Super!
Wij kijken terug op een gezellige en geslaagde dag! Nogmaals bedankt voor alles!

Personeelsdag SIMON Scholen,
Mevrouw A. Soedito-Lawalata

 

 VVK Site

Hoe bezorg je vijfhonderd kalverhouders en hun gezinsleden (250 kinderen!) een informatieve en gezellige dag? Met deze vraag in ons achterhoofd zijn we bij Burgers’ Zoo uitgekomen. Het dierenpark beschikt over een werkelijk prachtig auditorium voor een symposium én een mooie zalen om kinderen te ontvangen, waarna ze van daar uit onder begeleiding het dierenpark kunnen bezoeken. Onze dag is uitstekend verlopen en ook de voorbereidingen met het team Events van Burgers’ Zoo hebben we als bijzonder prettig ervaren. Kortom: Burgers’ Zoo is een absolute aanrader voor een mooie dag met een grote groep!

VVK, Dag van het Kalf

De heer W. van Hoof, Keigroen

 

Delta Lloyd

Wij hebben een zeer geslaagd evenement gehad bij jullie.  Dank voor jullie inspanning, zeer professioneel en klantvriendelijk. Jullie staan hoog op het lijstje favoriete locatie voor onze events.

Delta Lloyd, 
De heer F. van Dijk,