Personeelsuitje

Personeelsuitje

Als werkgever uw medewerkers eens in het zonnetje zetten? Ga verder dan het schouderklopje en nodig uw medewerkers en hun gezinnen uit voor een bezoek aan Burgers' Zoo! U bent namelijk voor een goed verzorgd personeelsuitje bij ons aan het juiste adres. Wat dacht u van een gezamenlijk ontvangst met uw medewerkers en collega's in een van onze restaurants, een picknicklunch waarmee iedereen het park kan verkennen? 

 

Een compleet dagje uit

Tijdens een personeelsdag in Burgers' Zoo kunnen uw gasten op eigen gelegenheid het dierenpark ontdekken. Tijdens een lunch of feestelijk diner treft de groep elkaar weer en geniet men samen van een verdiende break tijdens een avontuurlijke dag. Een rondleiding door een van onze gidsen maakt uw bedrijfsuitje of teamuitje extra bijzonder.

 

Meer weten?

Hebben we uw enthousiasme en nieuwsgierigheid gewekt of wilt u de mogelijkheden met ons doornemen? Neem dan contact met ons op!

Arie -op -safari -2

Stokstaart

Stokstaart arrangement

Stokstaartjes zijn niet alleen grappig, maar ook meesters in taakverdeling. Ze werken hecht samen en staan om de beurt op wacht, verzamelen voedsel en voeden de jongen op. Als florerend ‘familiebedrijf’ vormen ze de ideale inspiratie voor uw personeelsdag in Burgers’ Zoo. Dus kies voor ons voordelige Stokstaart Arrangement en word samen met uw collega’s één met de natuur!

Een

Een verzorgd dagje uit voor alle collega’s

Een geheel verzorgd dagje uit voor alle collega’s, dat bestaat uit:

  • Entree tot het dierenpark
  • Coupon voor appeltaart met koffie of thee en Chocomel of Fristi voor de kids
  • Gezamenlijk luxe lunchbuffet
  • Coupon voor één drankje en een OLA-ijsje 
  • Vijf Buzoo’s per persoon te besteden in ons park*
Prijzen

Prijzen stokstaart arrangement

Volwassenen  39,50
Kinderen (4-9 jaar)  33,50
Kinderen (0-3 jaar)  15,00

Het arrangement is te boeken vanaf 35 personen. Voor meer informatie & de voorwaarden download onze product sheet.

*de Buzoo is een betaalmiddel binnen ons dierenpark ter waarde van € 1,-.

Onze gasten aan het woord

SIMON Scholen 

Dinsdag 18 april vond de personeelsdag van SIMON scholen voor het eerst plaats in het Safari Meeting Centre van Burgers' Zoo.

Het thema was: Trots op SIMON!
Wij kamen met bijna 200 personen: grotendeels leerkrachten vanuit 11 basisscholen, bestuursbureau, ouders uit MR'en/Ouderraden. Diverse workshops vonden plaats in de lodges en het Auditorium. Daarnaast werden er rondleidingen door gidsen in de Ocean en de Bush gegeven.

Wij willen het team van Burgers' Zoo hartelijk danken voor de goede zorgen, het meedenken en de prettige professionele samenwerking van het begin tot het eind. Alles verliep goed, de lunch was erg lekker tot aan de afsluiting met drankjes en hapjes: Super!
Wij kijken terug op een gezellige en geslaagde dag! Nogmaals bedankt voor alles!

Personeelsdag SIMON Scholen,
Mevrouw A. Soedito-Lawalata

 

 VVK Site

Hoe bezorg je vijfhonderd kalverhouders en hun gezinsleden (250 kinderen!) een informatieve en gezellige dag? Met deze vraag in ons achterhoofd zijn we bij Burgers’ Zoo uitgekomen. Het dierenpark beschikt over een werkelijk prachtig auditorium voor een symposium én een mooie zalen om kinderen te ontvangen, waarna ze van daar uit onder begeleiding het dierenpark kunnen bezoeken. Onze dag is uitstekend verlopen en ook de voorbereidingen met het team Events van Burgers’ Zoo hebben we als bijzonder prettig ervaren. Kortom: Burgers’ Zoo is een absolute aanrader voor een mooie dag met een grote groep!

VVK, Dag van het Kalf

De heer W. van Hoof, Keigroen

 

Delta Lloyd

Wij hebben een zeer geslaagd evenement gehad bij jullie.  Dank voor jullie inspanning, zeer professioneel en klantvriendelijk. Jullie staan hoog op het lijstje favoriete locatie voor onze events.

Delta Lloyd, 
De heer F. van Dijk,