Nieuw! Zakelijke livestreams

Zakelijke livestreams zijn enorm in opkomst, omdat ze uw event op eenvoudige wijze kunnen verrijken. Niet alleen bereikt u met een zakelijke livestream een veel groter publiek, maar ook blijft uw zakelijke event veel langer on top of mind. Livestreams bieden namelijk de mogelijkheid om de content van het event over een langere periode te spreiden. Uw zakelijke event en daarmee het effect dat u graag wilt bereiken, krijgt hierdoor een veel langere levensduur.

Via social media en digitale nieuwsbrieven naar uw vaste volgers en andere geïnteresseerden kunt u de opkomst vergroten én een groter publiek bereiken dat bijvoorbeeld op de datum van het event niet op de locatie aanwezig kan zijn. Daarnaast kunt u na afloop van het zakelijke event de complete uitzending op uw website publiceren.

Om uw zakelijke event live bij een groter publiek onder de aandacht te kunnen brengen, hebben wij twee aantrekkelijke mogelijkheden voor u ontwikkeld:

Arrangement Livestream Lodge

Voor € 1.750,00 krijgt u de hele dag de beschikking over één technicus die met één camera uw zakelijke event online registreert in een lodge naar keuze (op basis van beschikbaarheid).

Arrangement Livestream Auditorium

Voor € 2.500,00 krijgt u de hele dag de beschikking over één technicus die met twee camera’s uw zakelijke event online registreert in het Auditorium. Hierbij is een tweede technicus voor licht en geluid wel noodzakelijk (o.b.v. nacalculatie).