Welkom in het Safari Meeting Centre!

Het Safari Meeting Centre is een professioneel congrescentrum in Afrikaanse stijl met een adembenemend uitzicht op de savanne van de Safari en het tropisch regenwoud van de Bush van Burgers' Zoo. Onze royale ontvangstruimte, stijlvolle congreszaal, luxe vergaderlodges en sfeervolle restaurant maken een onvergetelijke indruk op u en uw gasten. Of het nu om een zakelijke borrel gaat, een congres of personeelsfeest, in het Safari Meeting Centre midden in Burgers' Zoo wordt elk event een succes!

Lees hier meer over onze unieke locatie, bekijk onze ruimtes en overheerlijke horeca-aanbod of ontdek welke bijzondere groepsactiviteiten je bij ons kunt ondernemen.

Direct overleggen?

026-3537201
Professionele eventlocatie

Professionele eventlocatie

Midden in het moderne Arnhemse dierenpark Koninklijke Burgers’ Zoo ontdekt een luxe zakelijke congrescentrum: het Safari Meeting Centre. Aan één zijde kijkt u uit over het overdekte tropisch regenwoud, terwijl u aan de andere zijde geniet van een prachtig panorama over de Oost-Afrikaanse savanne.

Bekijk onze locaties
Unieke natuurbeleving

Unieke natuurbeleving

Het Safari Meeting Centre ligt midden tussen de Bush, Desert, Ocean en Safari van Burgers' Zoo. Zo genieten onze zakelijke gasten tijdens hun congres, vergadering, training of feest van een overweldigend uitzicht op het tropisch regenwoud en de Afrikaanse savanne.

Over het Safari Meeting Centre
Inspiratie uit de natuur

Inspiratie uit de natuur

Het leiderschap van een gorilla en de samenwerking van stokstaartjes zijn slechts enkele voorbeelden van inspiratie voor uw organisatie uit de natuur. Ervaar wat uw organisatie uit van de natuur kan leren.

Meer over bio-inspiratie

Bijzondere locaties in Oost-Afrikaanse stijl

Bekijk onze locaties

Laatste artikelen van onze blog

Hoe zet je social media in voor je event?

Hoe zet je social media in voor je event?

Zet social media in om mensen te betrekken, motiveren en activeren voor jouw event. Op een manier die bij hen past en in een stijl die jouw event onderscheidt. Hoe pak je het aan?

Lees verder
Imponeersessies bij wenkkrabben: wie heeft de grootste?

Imponeersessies bij wenkkrabben: wie heeft de grootste?

Grijs en modderig oogt de getijdenzone van de mangrove bij eb. Het lijkt geen omgeving om leuke dierobservaties te doen, maar niets is minder waar. De mannetjes beginnen vrijwel meteen met hun naamgevend gedrag: ze wenken met hun naar verhouding reuzegrote schaar.

Lees verder
7 tips en voorbeelden voor het organiseren van een evenement

7 tips en voorbeelden voor het organiseren van een evenement

Een evenement organiseren kost energie, maar levert je ook veel op. Ga je voor enthousiaste bezoekers, tevreden medewerkers en goede publiciteit? Mis deze tips dan niet.

Lees verder