Ocean Bubbel

Heeft u iets te vieren? Of wilt u samen met collega's een bijzondere periode afsluiten? Een borrel is een ontspannen manier om met elkaar iets te vieren! Onder genot van een drankje en een hapje heeft iedereen de mogelijkheid om rond te lopen en met elkaar te kletsen. Echt indruk maakt u met de Ocean Bubbel, bij onze indrukwekkende haaienruit!

Onderdompeling

U gaat te water! Met een denkbeeldig duikpak aan verlaat u het tropisch strand en verkent u de lagune. Honderden kleurrijke vissen heten u welkom. Vervolgens gaat u kopje onder en begeeft u zich langs een rifkloof met geheimzinnige murenes. Wanneer u doorgaat stuit u op een reusachtig levend koraalrif. Het grootste levende koraalrif in aquaria buiten Australië! U hoort het rustgevende geluid van de oceaan. De anemonen schommelen rustig mee in de stroming. Plotseling kijkt u in de diepte van de onmetelijke oceaan waar haaien even snel opduiken als ze weer verdwijnen! 

Borrelen met indrukwekkend uitzicht

U bent beland bij het open water. Op deze mysterieuze plek komt u u en uw gezelschap komen oog in oog te staan met o.a. zwartpuntrifhaaien, luipaardhaaien en de gitaarroggen. 

Terwijl uw gezelschap geniet van dit schouwspel worden u en uw gasten ontvangen met een glas Prosecco. Onder het genot van een drankje en een heerlijk uitgebreid plateau met mediterrane hapjes kunnen uw gasten gezellig met elkaar praten.

 

Enthousiast geworden?

De Ocean Bubbel is te reserveren voor groepen van 35 personen of groter.Een overzicht van de kosten vindt u in onze banquetingmap

Bent u enthousiast geworden over de Ocean Bubbel? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Neem contact op