Ooievaar van de zaak

Ooievaar van de zaak

Professioneel congrescentrum in Koninklijke Burgers’ Zoo

Het Safari Meeting Centre is een volwaardig congrescentrum in unieke Afrikaanse stijl met een schitterend uitzicht op de savanne van Burgers’ Safari en het tropisch regenwoud van Burgers’ Bush. De spetterende ontvangstruimte, ultramoderne congreszaal, luxe vergaderlodges en het sfeervolle restaurant zorgen voor een onvergetelijk congres, vergadering, training, relatie-event of bedrijfsfeest

Wilt u de locatie komen bekijken? Maak dan kennis met ons professionele congrescentrum. Dan adopteren wij namens u voor 100 euro een bedreigde Amerikaanse ooievaar in ons beschermde natuurgebied in het Midden-Amerikaanse Belize. Tijdens de afspraak overhandigen wij u dan meteen een officieel adoptie certificaat.

Wilt u alvast een kijkje nemen in ons congerescentrum? Dat kan door middel van de 360 graden foto's die wij op onze website hebben staan, hiermee kunt u digitaal door ons congrescentrum lopen.

Een kennismaking aanvragen?

Wilt u kennis maken met ons Safari Meeting Centre? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij zullen u dan binnen twee dagen terugbellen voor een concrete afspraak. Tijdens de afspraak overhandigen wij u dan ook meteen een officieel adoptie certificaat voor de Amerikaanse Ooievaar die wij namens u adopteren.

 
Wat is uw achternaam?
Wat is uw bedrijfsnaam?
 Wat is uw telefoonnummer?
 Wat is uw emailadres?

Ooievaar