Referenties
Ga terug

Referenties

De afgelopen tijd mochten wij vele bedrijven en organisaties ontvangen. Een greep uit de opdrachtgevers van evenementen van de afgelopen tijd:

   
   
   
   

Geslaagd congres INSOLAD, de Vereniging voor Insolventierecht Advocaten

Bijna 400 deelnemers op vrijdag 7 februari 2020

Vanaf het begin liep de communicatie goed en werden de grote lijnen vlot uitgezet. Naarmate het congres naderde werden ook de details soepel besproken en ingevuld. Vanwege de locatie besloten we vegetarisch te gaan: lunch, borrelhapjes en diner waren prima verzorgd. De deelnemers hebben de zaal als erg prettig ervaren. Wel vonden sommigen het jammer dat ze niet meer van Burgers' Zoo hebben gezien, afgezien van de wandeling naar de congreslocatie. De opkomst was hoger dan normaal, daar heeft de locatie zeker aan bijgedragen.

Aanrader!

INSOLAD, de Vereniging voor Insolventierecht Advocaten
7 februari 2020

Wij willen jullie heel erg bedanken voor de super ontvangst afgelopen zondag. Wat een ontzettend lieve en behulpzame medewerkers heeft Burgers' Zoo. Onze doelgroep had af en toe wat extra zorg nodig en wij hebben verbaasd gestaan van de flexibele en fijne service die wij kregen. Ook de rondleidingen waren erg leuk en leerzaam en goed afgestemd op onze doelgroep. Dank dat jullie ons met de locatie ontzorgd hebben zodat wij ons konden richten op een leuke en leerzame dag voor onze deelnemers.

Buddies,
Mevrouw, M. van Beek
26 januari 2020

Graag willen we jullie bedanken voor de prettige samenwerking voor- en tijdens het ECVCP congres dat afgelopen week bij jullie plaatsvond.Het congres was erg succesvol, we kregen veel positieve feedback en daar hebben jullie een belangrijke bijdrage aan geleverd.We zijn aangenaam verrast door hetgeen er bij jullie mogelijk is, jullie gastvrijheid, fijne en vriendelijke medewerkers en de manier waarop jullie meedenken.Daarnaast is de kwaliteit van de catering erg goed.Kortom een aanrader voor congresorganisatoren.Wil je onze dank overbrengen aan het hele team.Jullie waren geweldig.

Pauwels Congress Organisers,
Joeri & Suzanne
25 t/m 28 september 2019

Fijn dat er door jullie medewerkers zo goed en fijn wordt meegedacht en dat het direct wordt geregeld. Ik had een workshopleider die zijn broodje was vergeten voor ontbijt bijvoorbeeld, er is toen direct een broodje geregeld. Ook het water op de tafels in de zalen was snel geregeld. Ik dacht dat ik dat had aangevraagd, maar blijkbaar niet. Lunch was echt weer heerlijk! Goede reacties ook gehad vanuit de deelnemers van de enquête. Ik neem altijd een vraag op over de locatie en faciliteiten. De reacties die nu binnen zijn zeggen genoeg, echt alleen maar goede positieve dingen.

A&O Fonds Gemeenten,
Mevrouw, S. de Weerd
29 april 2019

Voor ons is Burgers Zoo dé locatie om al verschillende keren terug te komen met het congres voor biologie docenten. De samenwerking vooraf loopt steeds erg soepel, er wordt meegedacht, suggesties voor de inhoud aangedragen en steeds mooi beeldmateriaal aangeleverd voor de uitnodigingen. Op de congres dag zelf is het ervaren én al jaren vaste team, steeds zeer gastgericht. En bovendien flexibel, wat bij grote groepen van 500 deelnemers erg prettig werkt.

Tenslotte is de prijs/kwaliteit verhouding in onze ogen erg goed, je krijgt echt waar voor je geld.

Kortom: wij zijn al jaren fan en vinden het steeds een feest om met het team van Burgers Zoo te werken.

CommGres,
Mevrouw, M. Groot Zwaaftink
14 november 2018

                  

Op zaterdag 29 september 2018 hebben wij met ons bedrijf een familiedag mogen beleven in Burger Zoo. Het was ronduit geweldig! Het park is prachtig met een grote diversiteit aan dieren, de verschillende thema's en mooie natuur. Ook de horeca was helemaal super, lekker gebak en koffie, goed gevuld lunchpakket en ook het diner was tot in de puntjes geregeld. Uiteraard hebben we niet alle 1522 aanwezigen persoonlijk gesproken maar de geluiden die we horen vanuit de organisatie is iedereen heel blij met het bezoek aan Burgers' Zoo! Nogmaals heel hartelijk dank voor alle goede zorgen door de medewerkers van Burgers' Zoo, en de afdeling Events! Jullie hebben ervoor gezorgd dat wij een onvergetelijke dag hebben beleefd!

Van Dorp,
Meneer I. Hageman
3 oktober 2018


Jaarlijks organiseren wij onze klantendag (voor ±400 aanwezige) bij Burgers’ Zoo. En iedere keer weer worden we overrompeld met positieve reacties als het gaat om de locatie en de organisatie.

Maar niet alleen onze klanten zijn positief, ook voor ons als organisatie voelt het als thuiskomen. De nauwe samenwerking met het personeel van Burgers’ Zoo, de heerlijke catering en de goed verzorgde zalen die we op de betreffende dag tot onze beschikking hebben, zorgen ervoor dat we jaarlijks blijven terugkeren.

Onze complimenten voor de professionele aanpak die jullie keer op keer hanteren.

Mevrouw I. Boderie 
12 juni 2018

Op 21 april 2018 hebben wij met ons personeel het 60-jarig jubileum van Nutrilab BV gevierd in Burgers’ Zoo. Het was een hele geslaagde dag. Na een gezellige ontvangst op het buitenterras hebben we een rondleiding gekregen door de Bush en de Ocean, dit was heel erg leerzaam en interessant. Complimenten voor de vriendelijke gidsen die ons hier zeer enthousiast in rondleidden. De rondleiding eindigde in de Ocean waar we samen met een heerlijk glaasje prosecco genoten van het uitzicht op het prachtige onderwaterleven. Vervolgens zijn we naar de Desert gegaan waar een heerlijke grill-buffet voor ons klaarstond en allerlei lekkere drankjes. Ter afsluiting was er een uitgebreid dessertbuffet waar iedereen ook erg van genoten heeft.

We willen Burgers’ Zoo hartelijk bedanken voor deze zeer geslaagde dag, het was goed georganiseerd en het was voor iedereen naar wens !

Nutrilab,

Meneer A. Ippel
21 april 2018

Waar vind je een evenementenlocatie waar je bij de entree wordt begroet door pinguïns, via een tropisch regenwoud naar de ontvangst loopt, vanaf de workshoplocatie uitkijkt over boomtoppen en tropische vogels, bij een lezing even kunt wegdromen over een savanne met giraffen en gnoes en waar je meer leert over samenwerken of pesten bij de chimps? Koninklijke Burgers' Zoo in Arnhem!

Woensdag 19 april kwamen we met 450 leraren, directeuren en bestuurders van scholen uit de regio en lerarenopleidingen en studenten van HAN Pabo bij elkaar voor het congres Samen opleiden voor de toekomst. Het was een dag met lezingen en workshops gericht op de samenwerking tussen scholen onderling en tussen scholen en pabo's.

Onze complimenten voor jullie prachtige locatie en bijzonder vriendelijke en professionele medewerkers. Het is fijn dat jullie flexibel zijn en steeds met ons meedachten. Heel erg bedankt voor de hele prettige samenwerking!

Hogeschool Arnhem en Nijmegen, 
Mevrouw J. van den Berg
19 april 2018

Wij zijn voor de 10e keer bij Burgers Zoo geweest voor een congres. En net zoals voorgaande jaren zijn wij echt super tevreden. Mijn contact persoon met wie ik altijd de boeking regel is super vriendelijk en zeer professioneel. Je word compleet ontzorgt, de locatie en de ambiance is fantastisch. Het eten is helemaal super. Personeel is super vriendelijk en zeer hulpvaardig. We gaan op naar de 11e keer.

STOWA, 
Mevrouw J. Gerssen
22 maart 2018

Het is een traditie, ING organiseert haar netwerkbijeenkomst bij Burgers' Zoo. Nog steeds een mooie locatie! Het is goed bereikbaar, er zijn voldoende parkeerplekken, de catering is goed verzorgd en alles wordt in goed banen geleid door het vriendelijke en flexibele personeel.

ING, 
Mevrouw A. van der Zijden
7 februari 2018

Wij hebben een heel mooie middag gehad in de Burgers Zoo voor de jaarlijkse Partnerbijeenkomst van FSC Nederland! Naast de prachtige locatie ook complimenten voor de goede zorg van het personeel van de Burgers Zoo, alles was perfect geregeld en het was een mooie samenwerking. We zijn ontzettend tevreden en ontvangen van onze bezoekers positieve reacties. Bedankt!

FSC Nederland, 
Mevrouw M. Mars 
8 februari 2018

Ons congres was erg geslaagd. Zaal hebben wij helemaal zelf aangekleed waardoor het perfect in onze stijl was. Technische hulp bij de presentatie was erg handig, zelf geen omkijken meer na. Lunch én buffet beide heerlijk. Personeel is vriendelijk, gastvrij en helpen waar kunnen. Ook werd er door personeel meegedacht om de dag goed te laten verlopen. Aanrader en zeker niet de laatste keer in Burgers' Zoo!

Coop Supermarkten, 
Mevrouw S. van Eijck 
6 maart 2018

Fantastische locatie, zeer prettige ontvangst en een overheerlijk buffet maakte dat ons feest onvergetelijk is geweest. Van de eerste tot de laatste minuut ontzorgd en kunnen genieten van een geweldig feest.
Een aanrader voor iedereen die iets bijzonders wil organiseren!

PV VGR Gemeente Renkum, 
Mevrouw G. Roseboom  
2 maart 2018


Op 20 november 2017 vond bij Burgers’ Zoo ons symposium Verstrengeld plaats, over ouder en kindzorg bij Pluryn. Na eerdere positieve ervaringen bij deze congreslocatie, besloten we dat dit ‘dierenrijk’ een toepasselijke plek was om het te hebben over o.a. hechting tussen moeder en kind. De keuze is wederom goed bevallen.

Eén van de reacties: “Wat een goed idee om het symposium in de dierentuin te organiseren. Ik vond het een toplocatie en waardeer het enorm dat we zowel vóór als ná het symposium de dierentuin in mochten. Echt een luxe. Ook de lunch en de borrel waren uitstekend verzorgd”.

Daarnaast liep ook de samenwerking met de afdeling Events gesmeerd, waren de medewerkers die tijdens het symposium werkten gastvrij en behulpzaam en bleef de technische man ondanks last-minute verzoeken kalm en regelde het. Erg prettig!

We zijn apetrots dat we een geslaagd symposium hebben neergezet, mede dankzij Burgers’ Zoo.
20 november 2017

 

Op 30 en 31 mei jongstleden hebben wij ons Club Event bij Burgers' Zoo gehouden. Wat een fantastische locatie om een evenement te houden! Vanaf het balkon van de Kilimanjaro Lodge zie je o.a. giraffes, neushoorns en zebra's lopen, prachtig!

Wij willen Judith Peters en haar collega's hartelijk danken voor de goede zorgen, het meedenken en de prettige professionele samenwerking van het begin tot het eind!

GroupAuto Club Event, 
Mevrouw K. Rauch
30 & 31 mei 2017

 

 

   
   
 
 

Dinsdag 18 april vond de personeelsdag van SIMON scholen voor het eerst plaats in het Safari Meeting Centre van Burgers' Zoo.

Het thema was: Trots op SIMON! 
Wij kamen met bijna 200 personen: grotendeels leerkrachten vanuit 11 basisscholen, bestuursbureau, ouders uit MR'en/Ouderraden. Diverse workshops vonden plaats in de lodges en het Auditorium. Daarnaast werden er rondleidingen door gidsen in de Ocean en de Bush gegeven.

Wij willen het team van Burgers' Zoo hartelijk danken voor de goede zorgen, het meedenken en de prettige professionele samenwerking van het begin tot het eind. Alles verliep goed, de lunch was erg lekker tot aan de afsluiting met drankjes en hapjes: Super! 
Wij kijken terug op een gezellige en geslaagde dag! Nogmaals bedankt voor alles!

Personeelsdag SIMON Scholen, 
Mevrouw A. Soedito-Lawalata
18 april 2017

 

Wat een geweldige dag hebben we gehad! Het team van Burgers' Zoo heeft er die dag mede voor gezorgd dat de ruim 375 gasten een onvergetelijke conferentiedag hebben gehad.

Alle voorbereidingen zijn tot in de puntjes begeleid en gecommuniceerd. De verzorging voor die dag was uitstekend geregeld. Vriendelijk en zeer behulpzaam.

Op het laatst nog een lunchpakket regelen voor iemand met dieetwensen was geen enkel probleem. Tussendoor werd steeds gepeild of alles nog naar wens verliep en of eventueel iets aangepast moest worden. Het is goed te merken dat het hele team met veel plezier bij Burgers' Zoo werkt en veel ervaring heeft.

We komen graag een keer weer terug!

Conferentie Beeldcoaching, 
Mevrouw E. Klinkhamer
13 april 2017

 

Waar vind je een evenementenlocatie waar je bij de entree wordt begroet door pinguïns, via een tropisch regenwoud naar de ontvangst loopt, vanaf de workshoplocatie uitkijkt over boomtoppen en tropische vogels, bij een lezing even kunt wegdromen over een savanne met giraffen en gnoes en waar je meer leert over samenwerken of pesten bij de chimps? Koninklijke Burgers' Zoo in Arnhem!

Woensdag 19 april kwamen we met 450 leraren, directeuren en bestuurders van scholen uit de regio en lerarenopleidingen en studenten van HAN Pabo bij elkaar voor het congres Samen opleiden voor de toekomst. Het was een dag met lezingen en workshops gericht op de samenwerking tussen scholen onderling en tussen scholen en pabo's.

Onze complimenten voor jullie prachtige locatie en bijzonder vriendelijke en professionele medewerkers. Het is fijn dat jullie flexibel zijn en steeds met ons meedachten. Heel erg bedankt voor de hele prettige samenwerking!

Congres Samen opleiden voor de toekomst, 
Mevrouw J. van den Berg
19 april 2017

 

 

   
   
 
 
 

Op 19 maart hebben we de WNF-Haaien dag bij jullie gehouden. Er kwamen die dag zo’n 2300 gasten van het Wereld Natuur Fonds naar Burgers’ Zoo. Ook ging op deze dag de Zapp Your Planet: Haai-alarm! van start met een recordpoging voor de langste Haai-five! Klaas van Kruistum, Rachel Rosier en ruim 600 kinderen trapte deze campagne af in Burgers' Zoo in Arnhem. Verder kon je je laten schminken, op de foto met een haai, een speurtocht maken in Burgers' Ocean en kwam je alles te weten over Haai-alarm! 

We hebben een geweldige dag gehad. Altijd gastvrij, meewerkend, meedenkend en super behulpzaam. Ik vind het altijd een feest om met jullie samen te werken.

WNF-Haaien dag, 
Mevrouw J. Kooiman
19 maart 2017

 


In januari 2017 konden wij de 7e editie van Tuinprofessionals – een Event waar in 2 dagen 1.000 hoveniers zich laven in kennissessies en workshops – organiseren in Burgers' Zoo. Grote indruk maakte de locatie als geheel, het Auditorium speciaal en de catering. Voor ons als organisatoren voelde vooral de vriendelijke en enthousiaste inzet van het hele team als een warme deken in deze koude dagen. Voor de editie 2018 hebben we al weer een optie genomen.

Tuinprofessionals, 
De heer A. Pes

 
 
   
   
   

 

 

 


Onze Clusterdag gisteren was een daverend succes! En daarvoor wil ik jullie hartelijk danken. De mensen van het Safari Meeting Centre waren echt geweldig. Marleen, Tom en Dennis waren super flexibel en bijzonder hulpvaardig. Alles liep op tijd en zelfs last minute verzoeken werden zonder problemen geregeld. Burgers mag zich gelukkig prijzen met zo’n fijne groep van gemotiveerde medewerkers. Voor herhaling vatbaar!

Menzis Clusterdag Zorg, 
Mevrouw L. Derksen
20 september 2016

 


Hartelijk dank voor onze geslaagde Bovemij Familiedag voor klanten! Het was prachtig weer en jullie park is een mooie verzorgde locatie om onze gasten te verwelkomen. Vanuit hen hebben we alleen maar positieve geluiden gehoord. 
We hebben ons enorm welkom gevoeld, de lijntjes met jullie waren kort en de afspraken zijn snel nagekomen. Alles was netjes verzorgd en geregeld! Het apencollege was ook erg leuk.

Bovemij Familiedag, 
Mevrouw R. van de Riet en mevrouw M. van Dartel
25 juni 2017

 


Hoe bezorg je vijfhonderd kalverhouders en hun gezinsleden (250 kinderen!) een informatieve en gezellige dag? Met deze vraag in ons achterhoofd zijn we bij Burgers’ Zoo uitgekomen. Het dierenpark beschikt over een werkelijk prachtig auditorium voor een symposium én een mooie zalen om kinderen te ontvangen, waarna ze van daar uit onder begeleiding het dierenpark kunnen bezoeken. Onze dag is uitstekend verlopen en ook de voorbereidingen met het team Events van Burgers’ Zoo hebben we als bijzonder prettig ervaren. Kortom: Burgers’ Zoo is een absolute aanrader voor een mooie dag met een grote groep!

VVK, Dag van het Kalf

De heer W. van Hoof, Keigroen
21 mei 2016

 


Bij deze wil ik doorgeven dat we afgelopen zaterdag een heel leuk feest hebben gehad.
De dag verliep probleemloos. 
Goede begeleiding/communicatie van je collega’s op de diverse locaties.
Een super goede band.
Complimenten!!!

Koninklijke Smals, Feestavond met diner

Mevrouw I. van Wegberg

 


Als organisatiebureau zijn we altijd opzoek naar leuke vernieuwende locaties voor onze klanten.Wat is Burgers' Zoo een geweldige locatie, i.c.m. het Safarimeeting Centre!
De bijeenkomst begon met een inleiding op maat verzorgd door een biologe van Burgers’ Zoo. Zeer interessant en leerzaam. Aansluitend was er een rondleiding waarna de officiële jaarvergadering begon.  
Er is uitstekend geluisterd naar onze wensen.  De locatie is verrassend en flexibel, alles is mogelijk. 
Dank voor jullie inzet en het meedenken.  
Tot een volgend keer!

Ledenbijeenkomst Agrifirm, 
Mevrouw J. Hoogerbrugge
maart 2016

 


De kennisdag was weer zeer geslaagd. Inhoudelijk, maar zeker ook Burgers' Zoo. Jullie ontzorgen echt, hebben super service, vriendelijk personeel, alles is altijd piekfijn in orde, in een woord PRIMA (zoals beschreven in de Van Dale: uitmuntend, voortreffelijk, uitblinkend, etc.). Ik kan met voor de organisatie van een congres geen plek voorstellen met beteren prijs-kwaliteit-verhouding. En dat met een originele locatie.
Kortom: graag tot volgend jaar wat mij betreft!

Stowa, Kennisdag Inspectie Waterkeringen

De heer W. Zomer, BZ Innovatiemanagement
o.a. 22 maart 2018, 23 maart 2017, 7 april 2016

  

 

Onze dank voor de fantastische dag in jullie ‘park’. 
Alles goed geregeld, klantvriendelijk, prettige ontvangst; kortom van gastvrijheid tot en met de heerlijke lunch; top!
De vergaderruimte voldeed goed. En tussendoor konden we nog even genieten van giraffen, neushoorns en zebra’s.

Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie

Mevrouw R. van Sterkenburg

 

   

 

Een goed begin is het halve werk en je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken. De keus om onze allereerste bijeenkomst voor 400 medewerkers bij het Safari Meeting Centre te organiseren, was om die redenen snel gemaakt. We hadden ons geen betere setting kunnen wensen voor een eerste kennismaking met de mensen die deel uit gaan maken van onze uitvoeringsorganisatie. Top faciliteiten en top ondersteuning! Bedankt voor de prettige samenwerking.

Kernteam intergemeentelijke uitvoeringsorganisatie
Gemeente Arnhem, Renkum en Rheden, 

Mevrouw M. Mulder
21 januari 2016

 

De nieuwjaarsontmoeting 2016 van de Provincie Gelderland met haar externe relaties heeft op 5 januari  bij Koninklijke Burgers' Zoo plaatsgehad. Deze werd door ruim 500 mensen bezocht. We kijken met grote tevredenheid terug op deze bijeenkomst. Alles prima geregeld, een fijne samenwerking, met elkaar meedenken en niets is teveel! Erg bedankt! 

Provincie Gelderland Nieuwjaarsreceptie, 
Mevrouw M. Tuil
5 januari 2016

 

Graag wil ik je heel hartelijk danken voor de ontvangst en gebruik van jullie ruimten afgelopen vrijdag. Helemaal niets op aan te merken: de koffie bij ontvangst, de broodjes, de receptie, het buffet, alles was in orde. En daarnaast natuurlijk de inzet van jullie mensen. Allen zeer servicegericht en aardig. 
Heel veel dank. De jubilaris gaf gisteren aan het een zeer geslaagde dag te hebben gevonden.

Rijnstate afscheidssymposium, 
De heer J. Heinen
11 december 2015

 

Al 5 jaar op rij organiseren wij onze Koning Aap Clubdag in het Safari Meeting Centre van Burgers' Zoo. Wij zijn ieder jaar erg tevreden. De service is super, zowel voor als tijdens het event, de locatie is sfeervol en een goede link met ons product. Al met al dus een zeer prettige samenwerking.

Koning Aap Clubdag, 
Mevrouw V. Verhage
20 november 2016

 

Ik ben erg te spreken over het hele proces met Burgers' Zoo.
De aanloop met de afdeling afdeling Sales & Events was altijd super servicegericht.
De klantgerichtheid op de dag zelf was bijzonder goed, mijn complimenten. Vriendelijk, behulpzaam, voor alles een oplossing, meedenkend. Zorgzaam voor mij en mijn crew. 
Een voorbeeld voor de hospitality branche!

Mevrouw I. Solleveld
18 november 2016


Waarom ons dagje uit een geweldig succes was:

- Fijne communicatie voor en tijdens de dag
- Geschikt voor grote partijen
- Fantastische locatie tussen de dieren
- Bereikbaar voor alle delen van Nederland
- Mooie faciliteiten, met name Safari Meeting Centre
- Goede sfeer
- Uitmuntende keuken
- Mogelijkheden om externe partijen te betrekken

Al met al een dag om niet snel te vergeten!

IKNL, 
Mevrouw R. Bretveld

Wij hebben een zeer geslaagd evenement gehad bij jullie.  Dank voor jullie inspanning, zeer professioneel en klantvriendelijk. Jullie staan hoog op het lijstje favoriete locatie voor onze events.

Delta Lloyd,
De heer F. van Dijk
17 juni 2015