Referenties: wat zeggen anderen

Referenties

De afgelopen tijd mochten wij vele bedrijven en organisaties ontvangen. Een greep uit de opdrachtgevers van evenementen van de afgelopen tijd: 

 Agri Events Site  VVK Site
 Bovemij Site  Menzis Site
 Tuinprofessionals  Wnf Site
 Beeldcoaching  SIMON Scholen

 

Logo -nutrilab

Op 21 april 2018 hebben wij met ons personeel het 60-jarig jubileum van Nutrilab BV gevierd in Burgers’ Zoo. Het was een hele geslaagde dag. Na een gezellige ontvangst op het buitenterras hebben we een rondleiding gekregen door de Bush en de Ocean, dit was heel erg leerzaam en interessant. Complimenten voor de vriendelijke gidsen die ons hier zeer enthousiast in rondleidden. De rondleiding eindigde in de Ocean waar we samen met een heerlijk glaasje prosecco genoten van het uitzicht op het prachtige onderwaterleven. Vervolgens zijn we naar de Desert gegaan waar een heerlijke grill-buffet voor ons klaarstond en allerlei lekkere drankjes. Ter afsluiting was er een uitgebreid dessertbuffet waar iedereen ook erg van genoten heeft.

We willen Burgers’ Zoo hartelijk bedanken voor deze zeer geslaagde dag, het was goed georganiseerd en het was voor iedereen naar wens !

Nutrilab,

Meneer A. Ippel
21 april 2018

 

Han -logo

Waar vind je een evenementenlocatie waar je bij de entree wordt begroet door pinguïns, via een tropisch regenwoud naar de ontvangst loopt, vanaf de workshoplocatie uitkijkt over boomtoppen en tropische vogels, bij een lezing even kunt wegdromen over een savanne met giraffen en gnoes en waar je meer leert over samenwerken of pesten bij de chimps? Koninklijke Burgers' Zoo in Arnhem!

Woensdag 19 april kwamen we met 450 leraren, directeuren en bestuurders van scholen uit de regio en lerarenopleidingen en studenten van HAN Pabo bij elkaar voor het congres Samen opleiden voor de toekomst. Het was een dag met lezingen en workshops gericht op de samenwerking tussen scholen onderling en tussen scholen en pabo's.

Onze complimenten voor jullie prachtige locatie en bijzonder vriendelijke en professionele medewerkers. Het is fijn dat jullie flexibel zijn en steeds met ons meedachten. Heel erg bedankt voor de hele prettige samenwerking!

Hogeschool Arnhem en Nijmegen, 
Mevrouw J. van den Berg
19 april 2018

 

Logo _stowa

Wij zijn voor de 10e keer bij Burgers Zoo geweest voor een congres. En net zoals voorgaande jaren zijn wij echt super tevreden. Mijn contact persoon met wie ik altijd de boeking regel is super vriendelijk en zeer professioneel. Je word compleet ontzorgt, de locatie en de ambiance is fantastisch. Het eten is helemaal super. Personeel is super vriendelijk en zeer hulpvaardig. We gaan op naar de 11e keer.

STOWA, 
Mevrouw J. Gerssen
22 maart 2018

 

Logo -ING_

Het is een traditie, ING organiseert haar netwerkbijeenkomst bij Burgers' Zoo. Nog steeds een mooie locatie! Het is goed bereikbaar, er zijn voldoende parkeerplekken, de catering is goed verzorgd en alles wordt in goed banen geleid door het vriendelijke en flexibele personeel.

ING
Mevrouw A. van der Zijden

 

Logo -FSC

Wij hebben een heel mooie middag gehad in de Burgers Zoo voor de jaarlijkse Partnerbijeenkomst van FSC Nederland! Naast de prachtige locatie ook complimenten voor de goede zorg van het personeel van de Burgers Zoo, alles was perfect geregeld en het was een mooie samenwerking. We zijn ontzettend tevreden en ontvangen van onze bezoekers positieve reacties. Bedankt!

FSC Nederland, 
Mevrouw M. Mars 

 

Logo -coop

Ons congres was erg geslaagd. Zaal hebben wij helemaal zelf aangekleed waardoor het perfect in onze stijl was. Technische hulp bij de presentatie was erg handig, zelf geen omkijken meer na. Lunch én buffet beide heerlijk. Personeel is vriendelijk, gastvrij en helpen waar kunnen. Ook werd er door personeel meegedacht om de dag goed te laten verlopen. Aanrader en zeker niet de laatste keer in Burgers' Zoo!

Coop Supermarkten, 
Mevrouw S. van Eijck 

 

Logo - Gemeente Renkum (1)

Fantastische locatie, zeer prettige ontvangst en een overheerlijk buffet maakte dat ons feest onvergetelijk is geweest. Van de eerste tot de laatste minuut ontzorgd en kunnen genieten van een geweldig feest.
Een aanrader voor iedereen die iets bijzonders wil organiseren!

PV VGR Gemeente Renkum
Mevrouw G. Roseboom  

Logo Pluryn Behandeling En Ondersteuning Bij Wonen Werken Leren En Vrije Tijd (1)

Op 20 november 2017 vond bij Burgers’ Zoo ons symposium Verstrengeld plaats, over ouder en kindzorg bij Pluryn. Na eerdere positieve ervaringen bij deze congreslocatie, besloten we dat dit ‘dierenrijk’ een toepasselijke plek was om het te hebben over o.a. hechting tussen moeder en kind. De keuze is wederom goed bevallen.

Eén van de reacties: “Wat een goed idee om het symposium in de dierentuin te organiseren. Ik vond het een toplocatie en waardeer het enorm dat we zowel vóór als ná het symposium de dierentuin in mochten. Echt een luxe. Ook de lunch en de borrel waren uitstekend verzorgd”.

Daarnaast liep ook de samenwerking met de afdeling Events gesmeerd, waren de medewerkers die tijdens het symposium werkten gastvrij en behulpzaam en bleef de technische man ondanks last-minute verzoeken kalm en regelde het. Erg prettig!

We zijn apetrots dat we een geslaagd symposium hebben neergezet, mede dankzij Burgers’ Zoo.
20 november 2017

GroupAuto 

Op 30 en 31 mei jongstleden hebben wij ons Club Event bij Burgers' Zoo gehouden. Wat een fantastische locatie om een evenement te houden! Vanaf het balkon van de Kilimanjaro Lodge zie je o.a. giraffes, neushoorns en zebra's lopen, prachtig!

Wij willen Judith Peters en haar collega's hartelijk danken voor de goede zorgen, het meedenken en de prettige professionele samenwerking van het begin tot het eind!

GroupAuto Club Event, 
Mevrouw K. Rauch
30 & 31 mei 2017

 

 Koning Aap Site  Rijnstate
 Provincie Gelderland Site  Arnhem Site
Renkum Site Rheden Site
KNGU Site  Smals Site
SIMON Scholen 

Dinsdag 18 april vond de personeelsdag van SIMON scholen voor het eerst plaats in het Safari Meeting Centre van Burgers' Zoo.

Het thema was: Trots op SIMON!
Wij kamen met bijna 200 personen: grotendeels leerkrachten vanuit 11 basisscholen, bestuursbureau, ouders uit MR'en/Ouderraden. Diverse workshops vonden plaats in de lodges en het Auditorium. Daarnaast werden er rondleidingen door gidsen in de Ocean en de Bush gegeven.

Wij willen het team van Burgers' Zoo hartelijk danken voor de goede zorgen, het meedenken en de prettige professionele samenwerking van het begin tot het eind. Alles verliep goed, de lunch was erg lekker tot aan de afsluiting met drankjes en hapjes: Super!
Wij kijken terug op een gezellige en geslaagde dag! Nogmaals bedankt voor alles!

Personeelsdag SIMON Scholen, 
Mevrouw A. Soedito-Lawalata
18 april 2017

Beeldcoaching 

Wat een geweldige dag hebben we gehad!
Het team van Burgers' Zoo heeft er die dag mede voor gezorgd dat de ruim 375 gasten een onvergetelijke conferentiedag hebben gehad.

Alle voorbereidingen zijn tot in de puntjes begeleid en gecommuniceerd. De verzorging voor die dag was uitstekend geregeld. Vriendelijk en zeer behulpzaam.

Op het laatst nog een lunchpakket regelen voor iemand met dieetwensen was geen enkel probleem. Tussendoor werd steeds gepeild of alles nog naar wens verliep en of eventueel iets aangepast moest worden. Het is goed te merken dat het hele team met veel plezier bij Burgers' Zoo werkt en veel ervaring heeft.

We komen graag een keer weer terug!

Conferentie Beeldcoaching, 
Mevrouw E. Klinkhamer

Samen opleiden 

Waar vind je een evenementenlocatie waar je bij de entree wordt begroet door pinguïns, via een tropisch regenwoud naar de ontvangst loopt, vanaf de workshoplocatie uitkijkt over boomtoppen en tropische vogels, bij een lezing even kunt wegdromen over een savanne met giraffen en gnoes en waar je meer leert over samenwerken of pesten bij de chimps? Koninklijke Burgers' Zoo in Arnhem!

Woensdag 19 april kwamen we met 450 leraren, directeuren en bestuurders van scholen uit de regio en lerarenopleidingen en studenten van HAN Pabo bij elkaar voor het congres Samen opleiden voor de toekomst. Het was een dag met lezingen en workshops gericht op de samenwerking tussen scholen onderling en tussen scholen en pabo's.

Onze complimenten voor jullie prachtige locatie en bijzonder vriendelijke en professionele medewerkers. Het is fijn dat jullie flexibel zijn en steeds met ons meedachten. Heel erg bedankt voor de hele prettige samenwerking!

Congres Samen opleiden voor de toekomst, 
Mevrouw J. van den Berg

 SOLA  Rijnstate
 Vitesse  UMG
PACKcenter  Plandatis
Wnf Site  IKNL Site
Wnf Site 

Op 19 maart hebben we de WNF-Haaien dag bij jullie gehouden. Er kwamen die dag zo’n 2300 gasten van het Wereld Natuur Fonds naar Burgers’ Zoo. Ook ging op deze dag de Zapp Your Planet: Haai-alarm! van start met een recordpoging voor de langste Haai-five! Klaas van Kruistum, Rachel Rosier en ruim 600 kinderen trapte deze campagne af in Burgers' Zoo in Arnhem. Verder kon je je laten schminken, op de foto met een haai, een speurtocht maken in Burgers' Ocean en kwam je alles te weten over Haai-alarm! 

We hebben een geweldige dag gehad. Altijd gastvrij, meewerkend, meedenkend en super behulpzaam. Ik vind het altijd een feest om met jullie samen te werken.

WNF-Haaien dag, 
Mevrouw J. Kooiman

 Tuinprofessionals


In januari 2017 konden wij de 7e editie van Tuinprofessionals – een Event waar in 2 dagen 1.000 hoveniers zich laven in kennissessies en workshops – organiseren in Burgers' Zoo. Grote indruk maakte de locatie als geheel, het Auditorium speciaal en de catering. Voor ons als organisatoren voelde vooral de vriendelijke en enthousiaste inzet van het hele team als een warme deken in deze koude dagen. Voor de editie 2018 hebben we al weer een optie genomen.

Tuinprofessionals, 
De heer A. Pes

 

 Meditel Topigs
Bijenkorf  Builddesk
 CAD2M  Stowa
 Vakmedianet  Van Dorp
 Witteveen+Bos  Delta Lloyd
Agriterra

 

 GroupAuto

 Menzis Site


Onze Clusterdag gisteren was een daverend succes! En daarvoor wil ik jullie hartelijk danken. De mensen van het Safari Meeting Centre waren echt geweldig. Marleen, Tom en Dennis waren super flexibel en bijzonder hulpvaardig. Alles liep op tijd en zelfs last minute verzoeken werden zonder problemen geregeld. Burgers mag zich gelukkig prijzen met zo’n fijne groep van gemotiveerde medewerkers. Voor herhaling vatbaar!

Menzis Clusterdag Zorg, 
Mevrouw L. Derksen

 Bovemij Site


Hartelijk dank voor onze geslaagde Bovemij Familiedag voor klanten! Het was prachtig weer en jullie park is een mooie verzorgde locatie om onze gasten te verwelkomen. Vanuit hen hebben we alleen maar positieve geluiden gehoord.
We hebben ons enorm welkom gevoeld, de lijntjes met jullie waren kort en de afspraken zijn snel nagekomen. Alles was netjes verzorgd en geregeld! Het apencollege was ook erg leuk.

Bovemij Familiedag,
Mevrouw R. van de Riet en mevrouw M. van Dartel

 VVK Site


Hoe bezorg je vijfhonderd kalverhouders en hun gezinsleden (250 kinderen!) een informatieve en gezellige dag? Met deze vraag in ons achterhoofd zijn we bij Burgers’ Zoo uitgekomen. Het dierenpark beschikt over een werkelijk prachtig auditorium voor een symposium én een mooie zalen om kinderen te ontvangen, waarna ze van daar uit onder begeleiding het dierenpark kunnen bezoeken. Onze dag is uitstekend verlopen en ook de voorbereidingen met het team Events van Burgers’ Zoo hebben we als bijzonder prettig ervaren. Kortom: Burgers’ Zoo is een absolute aanrader voor een mooie dag met een grote groep!

VVK, Dag van het Kalf

De heer W. van Hoof, Keigroen

 Smals Site


Bij deze wil ik doorgeven dat we afgelopen zaterdag een heel leuk feest hebben gehad.
De dag verliep probleemloos.
Goede begeleiding/communicatie van je collega’s op de diverse locaties.
Een super goede band.
Complimenten!!!

Koninklijke Smals, Feestavond met diner

Mevrouw I. van Wegberg

 Agri Events Site


Als organisatiebureau zijn we altijd opzoek naar leuke vernieuwende locaties voor onze klanten.Wat is Burgers' Zoo een geweldige locatie, i.c.m. het Safarimeeting Centre!
De bijeenkomst begon met een inleiding op maat verzorgd door een biologe van Burgers’ Zoo. Zeer interessant en leerzaam. Aansluitend was er een rondleiding waarna de officiële jaarvergadering begon.  
Er is uitstekend geluisterd naar onze wensen.  De locatie is verrassend en flexibel, alles is mogelijk.
Dank voor jullie inzet en het meedenken. 
Tot een volgend keer!

Ledenbijeenkomst Agrifirm, 
Mevrouw J. Hoogerbrugge

 Stowa


De kennisdag was weer zeer geslaagd. Inhoudelijk, maar zeker ook Burgers' Zoo. Jullie ontzorgen echt, hebben super service, vriendelijk personeel, alles is altijd piekfijn in orde, in een woord PRIMA (zoals beschreven in de Van Dale: uitmuntend, voortreffelijk, uitblinkend, etc.). Ik kan met voor de organisatie van een congres geen plek voorstellen met beteren prijs-kwaliteit-verhouding. En dat met een originele locatie.
Kortom: graag tot volgend jaar wat mij betreft!

Stowa, Kennisdag Inspectie Waterkeringen

De heer W. Zomer, BZ Innovatiemanagement

 KNGU Site 

 

Onze dank voor de fantastische dag in jullie ‘park’.
Alles goed geregeld, klantvriendelijk, prettige ontvangst; kortom van gastvrijheid tot en met de heerlijke lunch; top!
De vergaderruimte voldeed goed. En tussendoor konden we nog even genieten van giraffen, neushoorns en zebra’s.

Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie

Mevrouw R. van Sterkenburg

 Arnhem Site Renkum Site Rheden Site

 

Een goed begin is het halve werk en je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken. De keus om onze allereerste bijeenkomst voor 400 medewerkers bij het Safari Meeting Centre te organiseren, was om die redenen snel gemaakt. We hadden ons geen betere setting kunnen wensen voor een eerste kennismaking met de mensen die deel uit gaan maken van onze uitvoeringsorganisatie. Top faciliteiten en top ondersteuning! Bedankt voor de prettige samenwerking.

Kernteam intergemeentelijke uitvoeringsorganisatie
Gemeente Arnhem, Renkum en Rheden,

Mevrouw M. Mulder

Provincie Gelderland Site

 

De nieuwjaarsontmoeting 2016 van de Provincie Gelderland met haar externe relaties heeft op 5 januari  bij Koninklijke Burgers' Zoo plaatsgehad. Deze werd door ruim 500 mensen bezocht. We kijken met grote tevredenheid terug op deze bijeenkomst. Alles prima geregeld, een fijne samenwerking, met elkaar meedenken en niets is teveel! Erg bedankt!

Provincie Gelderland Nieuwjaarsreceptie,
Mevrouw M. Tuil

Rijnstate

 

Graag wil ik je heel hartelijk danken voor de ontvangst en gebruik van jullie ruimten afgelopen vrijdag. Helemaal niets op aan te merken: de koffie bij ontvangst, de broodjes, de receptie, het buffet, alles was in orde. En daarnaast natuurlijk de inzet van jullie mensen. Allen zeer servicegericht en aardig.
Heel veel dank. De jubilaris gaf gisteren aan het een zeer geslaagde dag te hebben gevonden.

Rijnstate afscheidssymposium, 
De heer J. Heinen

Koning Aap Site

 

Al 5 jaar op rij organiseren wij onze Koning Aap Clubdag in het Safari Meeting Centre van Burgers' Zoo. Wij zijn ieder jaar erg tevreden. De service is super, zowel voor als tijdens het event, de locatie is sfeervol en een goede link met ons product. Al met al dus een zeer prettige samenwerking.

Koning Aap Clubdag, 
Mevrouw V. Verhage

SOLA

 

Ik ben erg te spreken over het hele proces met Burgers' Zoo.
De aanloop met de afdeling afdeling Sales & Events was altijd super servicegericht.
De klantgerichtheid op de dag zelf was bijzonder goed, mijn complimenten. Vriendelijk, behulpzaam, voor alles een oplossing, meedenkend. Zorgzaam voor mij en mijn crew.
Een voorbeeld voor de hospitality branche!

Mevrouw I. Solleveld

IKNL Site


Waarom ons dagje uit een geweldig succes was:

- Fijne communicatie voor en tijdens de dag
- Geschikt voor grote partijen
- Fantastische locatie tussen de dieren
- Bereikbaar voor alle delen van Nederland
- Mooie faciliteiten, met name Safari Meeting Centre
- Goede sfeer
- Uitmuntende keuken
- Mogelijkheden om externe partijen te betrekken

Al met al een dag om niet snel te vergeten!

IKNL, 
Mevrouw R. Bretveld

Wnf Site

Wij hebben op 19 september onze jaarlijkse vrijwilligersdag bij jullie gehouden. De vrijwilligersdag is bedoeld om onze geweldige WNF-vrijwilligers in het zonnetje te zetten en te bedanken voor hun steun, enthousiasme en inzet het afgelopen jaar.

Wij hebben een geweldige dag gehad. Wat een gastvrijheid, heerlijk eten, prachtige locatie, echt helemaal top. De rondleidingen waren heel boeiend, de presentatie van jullie hoofd Educatie was leerzaam en ontzettend leuk. Ook van onze vrijwilligers hebben wij alleen lovende reacties gehad. Dit is een plek waar wij zeker terug zullen komen!

WNF, 
Mevrouw L. de Haas

 

Vakmedianet

Als locatie voor onze congressen kiezen wij regelmatig voor Koninklijke Burgers' Zoo. Het personeel denkt geweldig met je mee en komt dan ook vaak met leuke ideeën. Alles kan en mag en niets is te veel moeite. Echt super! Als organisatie van een congres kun je je geen betere partij wensen! Daarnaast beschikt Burgers' Zoo over een prachtig Auditorium en mooie subzalen die van alle gemakken zijn voorzien. Wij zijn heel tevreden. Dankjulliewel!

Vakmedianet, 
Mevrouw L. Schokker

Delta Lloyd

Wij hebben een zeer geslaagd evenement gehad bij jullie.  Dank voor jullie inspanning, zeer professioneel en klantvriendelijk. Jullie staan hoog op het lijstje favoriete locatie voor onze events.

Delta Lloyd,
De heer F. van Dijk,

 

Topigs

We houden al enkele jaren onze jaarbijeenkomst voor leden en relaties in Koninklijk Burgers’ Zoo. En elke keer zijn niet alleen wij tevreden, maar wat eigenlijk nog belangrijker is, onze gasten ook.

De ontvangst in het Safari Meeting Centre creëert vanaf het beging al een goede sfeer. Burgers’ Zoo heeft voor ons de perfecte combinatie van goede bereikbaarheid, goede ligging kijkende naar regio’s waar onze leden wonen, service en sfeer. En een bijeenkomst waar je ’s avonds in het donker door een oerwoud naar je auto loopt is altijd speciaal.
 
Jaarbijeenkomst Topigs, 
De heer P. Loenen

 

Meditel

We hebben wij een erg goede dag gehad in Burgers' Zoo.

De ruimtes en faciliteiten waren prima en op de Zoo experience is heel goed gereageerd. Daarbij heeft het weer en een rustige dierentuin zeker geholpen. Ook op de braai en het interactieve daarvan aan de “lopende band” is zeer goed gereageerd.

De combinatie van een goede vergaderruimte en aansprekende locatie maakt jullie uniek.

Kortom wij kijken terug op geslaagd evenement!

Meditel, 
De heer D. Kevelam

 

Plandatis


Wat een fantastische locatie voor onze jaarlijkse ‘O-Prognose Gebruikersdag’.
Alle zalen zijn ruim en van alle gemakken voorzien.

Bovendien denken de medewerkers van het Safari Meeting Centre niet alleen in het voortraject, maar ook tijdens de dag goed mee.

Hierdoor verliep alles vlekkeloos en kregen we alleen maar positieve reacties van onze gasten.

Een heuse aanrader!

Plandatis,
Mevrouw I. Kroon-Woesthoff

 

PACKcenter


Jullie hebben ons helemaal ingepakt! Alles was top geregeld op een fantastische locatie. Een gezellige warme ontvangst, een prima ruimte voor het zakelijke deel en heerlijk gegeten. Onze medewerkers uit Almelo, Duiven en Zwolle kijken ontzettend positief terug op deze meeting en komen ook  zeker terug!

PACKcenter, 
De heer A. van 't Blik


UMGMeeus

 

We hebben een geweldige UMG Burgers'Zoo familiedag ervaren op 13 december 2014. Ruim 800 collega's en in totaal 3100 personen hebben een bijzondere dag beleefd in het Koninklijke dierenpark.

De samenwerking met het team van Burgers' Zoo hebben wij als zeer prettig ervaren. De kracht van alle medewerkers is dat iedereen zeer servicegericht werkt, meer geeft dan de klant verwacht en bovenal kwaliteit levert. Hier kunnen meer locaties een voorbeeld aan nemen.

Nogmaals: BEDANKT!

UMG Familiedag, 
Mevrouw C. Zee

Rijnstate


Graag wil ik jou en je collega's bedanken voor de prima verzorgde avond die jullie voor ons hebben georganiseerd!
We hebben allemaal erg genoten! De rondleiding was erg leuk en leerzaam, de gids wist veel te vertellen.

Het was een goed idee van je om te starten met een hapje en drankje bij de haaien. Het eten was heerlijk. Onze complimenten voor de bediening, die was echt top! Ontzettend vriendelijk en gastvrij. We komen graag nog een keer terug!

Rijnstate jaarafsluiting,
Mevrouw A. Koot

Vitesse


Ontzettend bedankt voor de super geslaagde Business Club-kerstbijeenkomst bij jullie!

Ook de organisatie in het voortraject hebben wij als zeer professioneel ervaren. Van een groot aantal leden hebben wij begrepen dat zij goed genoten hebben en dat zij het park zeker nog zullen bezoeken.

Nogmaals... Bedankt!

Business Club Vitesse-GelreDome Kerstbijeenkomst, 
Mevrouw M. de Rooij

 

Agriterra

Dit jaar organiseerden we de Agriterra relatie middag voor het eerst in Burgers’ Zoo en dat was een goede beslissing. Zowel de dag zelf als het voortraject verliep uitstekend. Alles was bijzonder goed geregeld, van de ontvangst, catering en begeleiding tot de techniek. En zelfs het weer hielp mee, zodat onze gasten nog van de bijzondere setting konden genieten. Voor herhaling vatbaar!

Agriterra relatiemiddag, 
Mevrouw A. Kluivers

 

Van Dorp

Het was een geweldige dag en dat kwam mede door jullie goede service. Echt grote complimenten voor de medewerkers, klantgerichtheid en mooie locatie! TOP!

Van Dorp installaties, 
De heer J. van Delden

 

Builddesk

Drie redenen om uw evenement te organiseren in Burgers' Zoo!
1. Flexibel; Als er iets fijn is aan een locatie, is dat voor ons flexibiliteit. Zowel op de dag zelf als in het voortraject.
2. Ontzorgend; Heerlijk als je je kan focussen op het onthalen van je gasten, wetende dat achter de schermen de zaken voor elkaar zijn.
3. Enthousiast; Van evenement coördinator tot aan de catering, je voelt het enthousiasme en de bereidheid om mee te denken en dat stapje extra te zetten.

Builddesk,
De heer D. van den Berg

 

Bijenkorf
We hadden een geweldig feest. Alles klopte, alles was volgens afspraak en alles was zeer professioneel geregeld. De horeca was echt top. Nogmaals hartelijke dank voor alles!

Slotfeest de Bijenkorf Arnhem, 
De heer J. Maessen
Promedico Logo

Ontzettend leuk bedrijfsfeest gehad bij Burgers’ Zoo. Ontvangst in The Bush, rondleiding door The Ocean, Braai en Buffet in het Safari restaurant en afsluiten met een gezamenlijke percussie workshop.

Het eten was heerlijk. Zeer vriendelijke en dienstverlenende medewerkers bij Burgers!

Alleen lachende gezichten bij de Percussieworkshop van TonTon.

Een aanrader om je bedrijfsfeest op deze locatie met deze mensen te houden! Dank je wel Burgers voor deze onvergetelijke avond!

Promedico,
Mevrouw A. van Eijk