Alstublieft, twee vrijkaartjes voor Burgers’ Zoo!

Om u kennis te laten maken met ons Arnhemse dierenpark, willen wij u deze herfst graag laten genieten van Koninklijke Burgers’ Zoo. Daarom bieden wij u twee gratis toegangskaarten aan voor een bezoek tussen nu en 1 januari 2020. Om uw twee vrijkaartjes te downloaden, vult u onderaan deze pagina vóór 1 januari 2020 de persoonlijke activeringscode in die u heeft ontvangen.

Bio-inspiratie: lessen uit de natuur

Planten en dieren zijn door miljoen jaar evolutie gewend om zich aan te passen. Daarom kunnen mensen veel van de natuur leren – en spieken mag! Precies dat is het vakgebied ‘bio-inspiratie’. Boeiende parallellen vinden we tussen dieren en de werkvloer als het om de leiderschap of effectieve communicatie gaat. Werken uw mensen net zo efficiënt samen als stokstaartjes? En is uw leiderschap vergelijkbaar met dat van de zilverruggorilla? Dit zijn enkele voorbeelden van inspiratie voor uw organisatie uit de natuur. 

Wij bieden bio-inspiratie activiteiten aan waarmee u van uw congres, relatiedag, vergadering, training of personeelsfeest een unieke ervaring kunt maken! 

Meer over bio-inspiratie

Download uw gratis toegangskaarten