Activiteiten

Een dierentuin als evenement locatie is natuurlijk pas compleet met een passende groepsactiviteiten. Wat dacht u van een rondleiding onder leiding van speciale door Burgers' Zoo opgeleide gidsen? Of wilt u actief aan de slag gaan met uw gezelschap? Volg dan een workshop apemanagement en ontdek de overeenkomsten tussen collega’s en apen. Of beleef een van de vele teambuilding activiteiten

Verras uw gasten

Een dag vol presentaties? Onze activiteiten zijn ideaal om het programma te doorbreken en uw gasten te verrassen. Dat kan inhoudelijk, zoals met een bio-inspiratie lezing over de parallellen tussen de mensen- en dierenwereld. Hierbij wordt er op een verrassende manier gewerkt aan zowel de persoonlijke ontwikkeling van uw medewerkers als de ontwikkeling van uw organisatie. Of ter ontspanning, zoals met een rondleiding.

Inspiratie uit de natuur

Planten en dieren zijn door miljoen jaar evolutie gewend om zich aan te passen. Daarom kunnen mensen veel van de natuur leren – en spieken mag! Precies dat is het vakgebied ‘bio-inspiratie’. Een bekend voorbeeld is klittenband dat van distels is afgekeken. Boeiende parallellen vinden we tussen dieren en de werkvloer als het om de leiderschap of effectieve communicatie gaat. Wilt u uw organisatie laten inspireren door de natuur? Bekijk dan de bio-inspiratie activiteiten.

Bekijk hieronder alle activiteiten.

Rondleidingen

Rondleidingen

Een dierentuin als locatie voor uw evenement is natuurlijk pas compleet met een passende activiteit en/of entertainment. Wat dacht u van een rondleiding onder leiding van speciale door Burgers' Zoo opgeleide gidsen?

Ronleidingen
Lezingen

Lezingen

Wilt u uw evenement extra bijzonder maken? Met een lezing door een van onze biologen of andere collega's wordt uw evenement met recht een unieke ervaring. Onze biologen kunnen u vertellen over inspiratie uit de natuur, maar ook over andere thema's, zoals duurzaamheid, techniek of innovatie hebben wij een passend verhaal.

Lezingen
Teambuilding

Teambuilding

Na deze teambuilding activiteiten heeft de dierenwereld voor u geen geheimen meer! Ga samen met uw gezelschap gewapend met een telefoon en plattegrond de jungle, rotswoestijn en een verborgen koraalrif in. Een bijzondere uitdaging!

Team buildingsactiviteiten
Workshops

Workshops

Op zoek naar een recreatieve break tijdens uw bijeenkomst? Verrijk dan uw vergadering, training of congres met een bijzondere workshop. Onze interactieve workshops zijn een originele manier om het programma te doorbreken en uw gasten out-of-the-box te laten denken of de lachspieren aan te spreken.

Workshops
Exclusief

Exclusief

Een dagje dierenpark is al bijzonder. Maar wie heeft er wel niet eens van gedroomd om alleen in de dierentuin te zijn? Exclusief voor onze zakelijke groepen bieden gaan de deuren van het dierenpark open als die voor anderen gesloten is! Met een Vroege Vogelwandeling of Avondopenstelling weet u zeker dat uw gasten uw evenement nog lang zullen herinneren.

Exclusief