Praktische informatie Safari Meeting Centre

Praktische informatie Safari Meeting Centre

Het Safari Meeting Centre is een modern congrescentrum in Afrikaanse stijl midden in Koninklijke Burgers’ Zoo. Tijdens een congres, vergadering, training of feest genieten gasten van een overweldigend uitzicht op het tropisch regenwoud van de Bush en de Afrikaanse savanne van de Safari, het natuurlijke leefgebied van giraffen, zebra’s, antilopen en neushoorns. 

Lodges 2 297

Lodges 1 297

Adres

Antoon van Hooffplein 1
6816 SH Arnhem

Parkeren

Het Safari Meeting Centre beschikt over een groot parkeerterrein naast de hoofdingang. U kan met een parkeerkaart uitrijden. Er is een speciaal gedeelte op ons parkeerterrein ingericht voor gasten die invalide of slecht ter been zijn. Er zijn bovendien speciale parkeerplekken voor motoren en er is één paal waar elektrische auto’s opgeladen kunnen worden. Vlakbij de hoofdingang zijn onbewaakte fietsenrekken aanwezig.

Overnachtingen

Overnachtingen

Bent u op zoek naar een slaapaccommodatie in de omgeving van Arnhem? Wij hebben een aantal hotels voor u op een rijtje gezet!

Overnachten in Arnhem

Praktische informatie

SMC Route

Route door Burgers' Zoo
Als u voor het Safari Meeting Centre komt gaat u via de entree van Burgers' Zoo naar binnen. Vanaf de hoofdingang kunnen gasten de bordjes Safari Meeting Centre volgen. Deze wandeling van circa 10 minuten leidt gasten o.a. langs de pinguïns en door het tropisch regenwoud van de Bush.

 

Groepsvervoer 620

Groepsvervoer
Chauffeurs van taxibussen en rolstoelbussen kunnen van het speciaal ingerichte gedeelte voor gasten die slecht ter been zijn gebruik maken. Bovenaan de baan kunt u uw gasten uit laten stappen zodat ze nauwelijks last hebben van de helling. Dringend verzoek dit niet vlak voor de ingang aan de grote weg te doen, want daar treft u een flinke helling aan en is dit voor de duwers erg zwaar. De chauffeur kan een parkeermunt bij de kassa afhalen.

 

Wheelchair 620

Slecht ter been of invalide?
Er is een speciaal gedeelte op ons parkeerterrein ingericht voor gasten die slecht ter been zijn. Hiervoor rijdt u ons parkeerterrein op en volgt u de bordjes met de rolstoel. Een invalidenparkeerkaart is op deze parkeerplek niet verplicht.