Praktische informatie Safari Meeting Centre

Komt u binnenkort met uw organisatie het Safari Meeting Centre bezoeken? Op deze pagina vindt u alle praktische informatie die voor u of uw gasten van belang zijn: routebeschrijving, adres, informatie over parkeren, openbaar vervoer, groepsvervoer en invaliden.

Routebeschrijving

Of u nu vanuit Amsterdam, Utrecht of elders in Nederland komt, het Safari Meeting Centre is zeer goed bereikbaar. Gelegen in het hart van Nederland bevindt u zich met enkele minuten op de A12 of A50. Plan uw route in Google Maps om te zien hoe snel u bij onze eventlocatie bent.

Adres

Antoon van Hooffplein 1
6816 SH Arnhem

Openbaar vervoer

Het Safari Meeting Centre is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Elk kwartier vertrekt er een bus van en naar het station. Met buslijn 3 bent u binnen een kwartier op Arnhem Centraal Station, vanuit waar er treinverbindingen zijn naar o.a. Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

 

OV-routeplanner

Met behulp van de 9292-routeplanner op deze pagina kunt u direct vanaf uw huis of kantoor navigeren naar het Safari Meeting Centre.

Parkeren

Het Safari Meeting Centre beschikt over een groot parkeerterrein naast de hoofdingang. Vanuit hier bent u binnen enkele minuten in het park. U kan met een parkeerkaart uitrijden.

Elektrische auto

Op het parkeerterrein is één paal waar elektrische auto’s opgeladen kunnen worden. We werken hierbij volgens het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst oplaadt’. U dient hiervoor wel over een pas te beschikken. 

Fiets & motor

Vlakbij de hoofdingang zijn onbewaakte fietsenrekken aanwezig. Voor motoren zijn er speciale parkeerplekken.

Touringcar

Er is een uitstapplaats op het parkeerterrein. Bij kassa 1 kan de chauffeur een gratis parkeerkaart halen

Route in Burgers' Zoo

Als u voor het Safari Meeting Centre komt gaat u via de entree van Burgers' Zoo naar binnen. Vanaf de hoofdingang kunnen gasten de bordjes Safari Meeting Centre volgen. Deze wandeling van circa 10 minuten leidt gasten o.a. langs de pinguïns en door het tropisch regenwoud van de Bush.

Invaliden

Parkeren invaliden

Er is een speciaal gedeelte op ons parkeerterrein ingericht voor gasten die slecht ter been zijn. Hiervoor rijdt u ons parkeerterrein op en volgt u de bordjes met de rolstoel.  Een invalidenparkeerkaart is op deze parkeerplek niet verplicht.

Groepen

Chauffeurs van taxibussen en rolstoelbussen kunnen van het speciaal ingerichte gedeelte voor gasten die slecht ter been zijn gebruik maken. Bovenaan de baan kunt u uw gasten uit laten stappen zodat ze nauwelijks last hebben van de helling. Dringend verzoek dit niet vlak voor de ingang aan de grote weg te doen, want daar treft u een flinke helling aan en is dit voor de duwers erg zwaar. De chauffeur kan een parkeermunt bij de kassa afhalen. Komt u met een groep mindervaliden naar ons park? Wij zien uw aanmelding graag tegemoet via receptie@burgerszoo.nl.