Ga terug

Luncharrangementen

Na een intensieve vergadering in de ochtend, of voorafgaand aan een zakelijke bijeenkomst in de middag, kunnen wij u een heerlijke lunch serveren. Onze lunches bestaan uit dagverse, duurzame ingrediënten en worden met liefde en passie bereidt. Wij bieden diverse luncharrangementen voor uw zakelijke lunch die wij serveren in uw lodge of in het Safari Restaurant. Omdat wij de culinaire invulling geheel in eigen hand hebben, is het keukenteam van het Safari Meeting Centre heel flexibel en is maatwerk natuurlijk ook mogelijk.

Luncharrangementen

Luncharrangement reserveren
Een lunch kan op allerlei manieren ingevuld worden. Wij helpen u graag. Neem contact met ons op Neem contact met ons op
Edith Langkamp Edith Langkamp Salesmedewerker
Daarom het Safari Meeting Centre
  • Kwalitatief hoogwaardige horeca
    Kwalitatief hoogwaardige horeca

    Onze kwalitatief hoogwaardige horeca verrast u met op maat gesneden thematische Afrikaanse gerechten, of juist een heerlijk ontbijt bestaande uit dagverse, duurzame producten van lokale leveranciers. Voor de samenstelling van onze gerechten laten we ons graag inspireren door het aanbod van het seizoen en de internationale keuken.

  • Duurzaam en verantwoord
    Duurzaam en verantwoord

    We kopen zoveel mogelijk duurzame producten in, zoals schoonmaakmiddelen met ecolabel en verantwoorde merchandise on onze souvenierswinkel. In onze restaurants gebruiken we biologische en fairtrade producten uit eigen streek en serveren we beter leven vlees en verantwoord gevangen vis.