Culinair genieten in uw lodge of het restaurant

Een succesvol evenement kan niet zonder goed eten & drinken. Daarom hebben wij een eigen keukenteam dat iedere dag de lekkerste gerechten voor onze gasten klaar maakt. Onze keukenbrigade laat zich graag inspireren door de internationale keuken en het aanbod van het seizoen. Onze gerechten worden samengesteld met dagverse, duurzame ingrediënten, waar mogelijk van lokale leveranciers. Het Safari Meeting Centre biedt een variëteit aan arrangementen aan, zoals diverse lunch- en dinerarrangementen. 

Opladen en netwerken

Goed en gezond eten heeft invloed op de gemoedstoestand van de mens en draagt zo bij aan meer productiviteit. Daarom zijn de hoeveelheid en timing van eetmomenten tijdens een zakelijke bijeenkomst van groot belang. Wij denken graag mee over het doel van uw event. Na een intensieve dag gezellig de dag afsluiten met een informeel diner? Of wilt u liever in een intieme setting van onze lodges iets vieren? Als u netwerken wilt stimuleren is de Ocean Bubbel receptie bij de haaienruit uitermate geschikt.

Unieke natuurbeleving

Het Safari Meeting Centre ligt midden tussen de Bush, Desert, Ocean en Safari van Burgers' Zoo. Zo genieten onze zakelijke gasten tijdens hun congres, vergadering, training of feest van een overweldigend uitzicht op het tropisch regenwoud en de Afrikaanse savanne. Bovendien zorgen onze royale ontvangstruimte, professionele congreszaal, luxe vergaderlodges en sfeervolle restaurant voor een unieke beleving in Afrikaanse stijl.

Kwalitatief hoogwaardige horeca

Onze kwalitatief hoogwaardige horeca verrast u met op maat gesneden thematische Afrikaanse gerechten, of juist een heerlijk ontbijt bestaande uit dagverse, duurzame producten van lokale leveranciers. Voor de samenstelling van onze gerechten laten we ons graag inspireren door het aanbod van het seizoen en de internationale keuken. 

Duurzaam en verantwoord

We kopen zoveel mogelijk duurzame producten in, zoals schoonmaakmiddelen met ecolabel en verantwoorde merchandise on onze souvenierswinkel. In onze restaurants gebruiken we biologische en fairtrade producten uit eigen streek en serveren we beter leven vlees en verantwoord gevangen vis.

Bijzondere arrangementen

Wordt het een lunch op locatie of een walking dinner? We denken graag met u mee. Helemaal speciaal zijn onze bijzondere arrangementen. Wat dacht u van een Afrikaanse Braai? Deze Zuid-Afrikaanse barbecue is een unieke ervaring waarbij uw gasten informeel kunnen praten. Of onze Ocean Bubbel voor de indrukwekkende haaienruit in de Ocean?

Bekijk hier de mogelijkheden

Lunchen

Lunchen

Na een intensieve vergadering in de ochtend, of voorafgaand aan een zakelijke bijeenkomst in de middag, kunt u uw gasten een lunchbuffet bieden.

Lunchen
Dineren

Dineren

Culinair genieten na een intensieve vergadering, een zakelijke bijeenkomst of voorafgaand aan een spetterend feest!

dineren
Bijzondere arrangementen

Bijzondere arrangementen

Naast lunch- en dinerarrangement bieden wij ook diverse andere arrangementen. Deze overige arrangementen passen bijvoorbeeld erg goed bij een personeelsuitje.

Bijzondere arrangementen
Uitbreidingsmogelijkheden

Uitbreidingsmogelijkheden

Alle lunch- en dinerarrangementen kunnen worden uitgebreid. U kunt keuze maken uit één of meerdere items.

uitbreidingsmogelijkheden