Een klantendag of relatiedag om nooit te vergeten

Een relatie-evenement is het moment om uw klanten, leveranciers of andere relaties in het zonnetje te zetten. Om ze net dat beetje extra te bieden en ze op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen. Wat de doelstellingen ook zijn, een relatiedag in Burgers' Zoo is iets waar nog lang over nagepraat zal worden. Wat dacht u van een gezamenlijke lunch of diner met uw relaties (en hun gezin) in een van onze restaurants, terwijl zij de rest van de dag op eigen gelegenheid het dierenpark kunnen ontdekken?

Combineer zakelijk en plezier

De dag met een plenair programma beginnen met een presentatie, kick-of of seminar, en 's middags op eigen gelegenheid het dierenpark ontdekken? In Burgers' Zoo is het mogelijk. Tijdens een lunch, borrel of feestelijk diner treft de groep elkaar weer en geniet men samen van een verdiende break tijdens een avontuurlijke dag. Een rondleiding door een van onze gidsen maakt uw klantendag of relatiedag extra bijzonder. Of wat dacht u van een exclusieve avondopenstelling speciaal voor uw gasten?

Van 10 tot 1.000 gasten

Wat het doel van uw relatie-evenement ook is, wij zorgen er graag samen voor dat u uw doelstellingen behaalt. Het Safari Meeting Centre heeft verschillende ruimtes die beschikken over alle nodige faciliteiten waar u uw klantendag kunt organiseren. Of u nu 10 of 1.000 relaties uitnodigt, wij hebben altijd een ruimte die past.

Rondleiding

Ga met een van onze deskundige gidsen op ontdekkingsreis door het tropisch regenwoud van Bush, de prachtige onderwaterwereld van de Ocean of één van onze andere leefwerelden. De gids kan u tijdens de rondleiding alles vertellen over de dieren en planten, en komt ook bijzonder goed van pas bij het spotten van vrij levende vogels en reptielen! Helemaal bijzonder is een rondleiding bio-inspiratie waarbij de gids u en uw gasten alles vertelt over de parallellen van de dierenwereld en mensen.

Centraal gelegen

Het is uiteraard belangrijk voor uw gasten dat het congrescentrum in Arnhem centraal gelegen is. Gelegen in het hart van Nederland zitten uw gasten met enkele minuten op de A12 en A50. Bovendien kunnen uw gasten parkeren op één van de 500 parkeerplaatsen. Ook met het openbaar vervoer is ons congrescentrum heel goed bereikbaar. Elk kwartier vertrekt er een bus van en naar Arnhem Centraal Station; vanuit daar zijn er treinverbindingen naar o.a. Amsterdam en Rotterdam.

Klantendag reserveren

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw relatie- of klantenevenement? Of heeft u bepaalde wensen die hier niet bij staan? Neem dan contact met ons op! Wij bespreken graag uw persoonlijke wensen en zullen een passend arrangement op maat voor u maken.Een volledig overzicht van de kosten vindt u in onze banquetingmap.

Onze gasten aan het woord

Wnf Site

Op 19 maart hebben we de WNF-Haaien dag bij jullie gehouden. Er kwamen die dag zo’n 2300 gasten van het Wereld Natuur Fonds naar Burgers’ Zoo. Ook ging op deze dag de Zapp Your Planet: Haai-alarm! van start met een recordpoging voor de langste Haai-five! Klaas van Kruistum, Rachel Rosier en ruim 600 kinderen trapte deze campagne af in Burgers' Zoo in Arnhem. Verder kon je je laten schminken, op de foto met een haai, een speurtocht maken in Burgers' Ocean en kwam je alles te weten over Haai-alarm! 

We hebben een geweldige dag gehad. Altijd gastvrij, meewerkend, meedenkend en super behulpzaam. Ik vind het altijd een feest om met jullie samen te werken.

WNF-Haaien dag, 
Mevrouw J. Kooiman

Tuinprofessionals

 

In januari 2017 konden wij de 7e editie van Tuinprofessionals – een Event waar in 2 dagen 1.000 hoveniers zich laven in kennissessies en workshops – organiseren in Burgers' Zoo. Grote indruk maakte de locatie als geheel, het Auditorium speciaal en de catering. Voor ons als organisatoren voelde vooral de vriendelijke en enthousiaste inzet van het hele team als een warme deken in deze koude dagen. Voor de editie 2018 hebben we al weer een optie genomen.

Tuinprofessionals,
De heer A. Pes