Teambuilding: versterk het teamgevoel

Wilt u de band met uw collega's versterken en elkaar beter leren kennen? Het Safari Meeting Centre in Burgers' Zoo is de perfecte locatie voor uw teambuildingsdag. Verrijk uw training, relatie- of personeelsdag met een bijzondere teambuildingsactiviteit. Onze teambuildingsactiviteiten zijn een originele manier om het programma te doorbreken en de verhoudingen in uw groep bloot te leggen. De teambuildingsactiviteiten zijn een mooie aanvulling op o.a. managementstrainingen, vergaderingen of brainstormsessies.

Teambuilding

Het doel van teambuilding is om het functioneren van een groep te verbeteren. Tijdens de verschillende teambuildingprogramma’s leert u uzelf en elkaar beter kennen, in een andere setting dan je gewend bent. Tijdens de teambuildingsactiviteit wordt de onderlinge samenwerking gestimuleerd. Hierbij wordt er op een verrassende manier gewerkt aan zowel de persoonlijke ontwikkeling van uw medewerkers als de ontwikkeling van uw organisatie. 

Inspiratie uit de natuur

Een dierentuin als locatie is een prachtige aanknopingspunt om diverse onderwerpen middels het dierenrijk bespreekbaar te maken. Hoe werkt bijvoorbeeld innovatie, communicatie, leiderschap, cultuur en samenwerking in de natuur? Of ga samen met uw gezelschap gewapend met een telefoon en plattegrond de jungle, rotswoestijn of een verborgen koraalrif in. Sommige activiteiten vinden plaats in het Safari Meeting Centre en voor anderen gaan u en uw gasten er op uit in Burgers' Zoo.

Centraal gelegen

Het is uiteraard belangrijk voor uw gasten dat het congrescentrum in Arnhem centraal gelegen is. Gelegen in het hart van Nederland zitten uw gasten met enkele minuten op de A12 en A50. Bovendien kunnen uw gasten parkeren op één van de 500 parkeerplaatsen. Ook met het openbaar vervoer is ons congrescentrum heel goed bereikbaar. Elk kwartier vertrekt er een bus van en naar Arnhem Centraal Station; vanuit daar zijn er treinverbindingen naar o.a. Amsterdam en Rotterdam.

Onze teambuildingsactiviteiten

Wat voor doel u ook hebt, we bieden uiteenlopende activiteiten aan om met dit doel aan de slag te gaan. Wilt u de natuur als spiegel gebruiken om actuele thema’s binnen uw organisatie op een unieke manier onder de aandacht te brengen? Of samen een uitdaging aan gaan en de samenwerking tussen uw medewerkers stimuleren? Een luchtigere invulling kan ook, wat dacht u van een 'out-of-the-box' inspiratiewandeling of een verfrissende percussieworkshop?

Zoo Experience

Zoo Experience

U gaat gewapend met een telefoon en plattegrond Burgers' Zoo in met als doel antwoord te vinden op de uitdagingen die jullie via de telefoon toegestuurd krijgen. Ontcijfer met uw team razendsnel de cryptische omschrijvingen, leg dit vast op de gevoelige plaat en win de Zoo Experience!

Bekijk zoo experience
Natuur als spiegel

Natuur als spiegel

Wilt u de natuur als spiegel gebruiken om actuele thema’s binnen uw organisatie op een unieke manier onder de aandacht te brengen? Er zijn veel bijzondere mogelijkheden, variërend van inspiratiewandelingen tot workshops en van trainingen tot key-note speeches.

bekijk natuur als spiegel
Swingende percussie workshop

Swingende percussie workshop

De percussieworkshop komt met een flinke dosis humor, versterkt de samenhang en maakt in een mum van tijd een hoop energie vrij. Uw groep gaat verfrist, opgeladen en verbonden verder! Doordat de instrumenten heel toegankelijk zijn kan iedereen, zonder ook maar enige voorkennis, direct vanaf het begin volop meespelen.

bekijk de workshop
Apemanagement

Apemanagement

Bent u nieuwsgierig naar de overeenkomsten tussen collega’s en apen? Dan is dit de ideale workshop voor u en uw gezelschap!

Bekijk de workshop
Kruip in de huid van

Kruip in de huid van

Uw gezelschap kruipt in de huid van dierverzorger en diermanager. Deze activiteit speelt zich af in de drie wereldberoemde indoor ecodisplays van Burgers’ Zoo: de Bush, de Ocean en de Desert.

Bekijk de workshop
Miljoenensafari

Miljoenensafari

Welk team kan het snelste geld opmaken? Na een instructie over een Vrijgekomen erfenis krijgt u een smartphone mee en heeft u ongeveer twee uur de tijd om zoveel mogelijk geld uit te geven. Miljoenensafari in de Zoo is een teambuildingactiviteit vol spanning en hilariteit!

Bekijkmiljoenensafari

Teambuilding voor uw organisatie?

Teambuilding kan op allerlei manieren worden ingevuld. Wij denken graag met u mee over een passende teambuildingsactiviteit die aansluit bij uw doel, evenement of organisatie. Enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op!