Teambuilding

Teambuilding

Wilt u de band met uw collega's versterken en elkaar beter leren kennen? Verrijk dan uw training, relatie- of personeelsdag met een bijzondere teambuildingsactiviteit. Onze teambuildingsactiviteiten zijn een originele manier om het programma te doorbreken en de verhoudingen in uw groep bloot te leggen. De teambuildingsactiviteiten zijn een mooie aanvulling op o.a. managementstrainingen, vergaderingen of brainstormsessies.

Inspiratie uit de natuur

Een dierentuin als locatie is een prachtige aanknopingspunt om diverse onderwerpen middels het dierenrijk als spiegel bespreekbaar te maken. Hoe werkt bijvoorbeeld innovatie, communicatie, leiderschap, cultuur en samenwerking in de natuur? Of ga samen met uw gezelschap gewapend met een telefoon en plattegrond de jungle, rotswoestijn of een verborgen koraalrif in. Sommige activiteiten vinden plaats in het Safari Meeting Centre en voor anderen gaan u en uw gasten er op uit in Burgers' Zoo.

Bekijk onze teambuildingsactiviteiten

Op deze pagina hebben we ons aanbod van teambuildingsactiviteiten op een rijtje gezet. Wilt u meer weten of wenst u een advies op maat voor de perfecte activiteit voor uw vergadering, training of relatie- of personeelsdag, neem dan contact met ons op.

Zoo

Zoo Experience

Na een Zoo Experience heeft de dierenwereld van Burgers’ Zoo voor u geen geheimen meer!

 

Bekijk Zoo Experience

Natuur

Natuur als spiegel

Wat is er mooier dan tijdens uw bezoek aan Burgers’ Zoo een link te leggen tussen de locatie, de natuur en uw organisatie?

 

Bekijk Natuur als spiegel