Percussie funworkshop 'Feel the groove'

Percussie funworkshop 'Feel the groove'

/

De percussieworkshop komt met een flinke dosis humor, versterkt de samenhang en maakt in een mum van tijd een hoop energie vrij. Uw groep gaat verfrist, opgeladen en verbonden verder! Doordat de instrumenten heel toegankelijk zijn kan iedereen, zonder ook maar enige voorkennis, direct vanaf het begin volop meespelen. In deze workshop gaat u met Afrikaanse en Braziliaanse instrumenten u onder bezielende leiding van de percussionist direct aan de slag.

Interactief samenspel

Allereerst speelt iedereen hetzelfde ritme als opwarmer, zo ziet u al heel snel waar naartoe wordt gewerkt; interactie en samenspel. Dan werkt de groep, spelenderwijs, toe naar een multi-ritmisch eindresultaat waarin ook ruimte is voor eigen inbreng. Dit is een dynamische workshop waarin iedereen wat van zichzelf laat zien en waarbij ook zeker de lachspieren aangesproken worden! 

U en uw gezelschap bespelen:

  • djembé
  • bastrommels
  • shakers zoals de maracas
  • flinke Afrikaanse koebellen
  • Braziliaanse handtrommels.

Praktische informatie

De 'Feel the Groove' percussie funworkshop is mogelijk voor groepen van 8 tot 500 deelnemers. Bij 25 tot 29 deelnemers kunt u aan een kostenplaatje denken van € 24,80 per persoon, uitgaande van 1½ uur. Dit is inclusief begeleiding en materialen. De bovenstaande prijzen zijn exclusief btw, entree- en parkeerkosten en zaalhuur.

Meer weten?

Heeft u interesse in de deze workshop? Of heeft u wellicht nog vragen? Neem dan contact met ons op!