percussie funworkshop feel the groove

/

Feel the Groove met de swingende percussie workshop!

De percussieworkshop komt met een flinke dosis humor, versterkt de samenhang en maakt in een mum van tijd een hoop energie vrij. Uw groep gaat verfrist, opgeladen en verbonden verder! Doordat de instrumenten heel toegankelijk zijn kan iedereen, zonder ook maar enige voorkennis, direct vanaf het begin volop meespelen.

Met prachtige Afrikaanse en Braziliaanse instrumenten gaat u onder bezielende leiding van de percussionist in een zaal direct aan de slag.

Allereerst speelt iedereen hetzelfde ritme als opwarmer, zo ziet u al heel snel waar naartoe wordt gewerkt; interactie en samenspel. Dan werkt de groep, spelenderwijs, toe naar een multi-ritmisch eindresultaat waarin ook ruimte is voor eigen inbreng. Dit is een dynamische workshop waarin iedereen wat van zichzelf laat zien en waarbij ook zeker de lachspieren aangesproken worden! Bekijk ook het filmpje op YouTube.

U en uw gezelschap bespelen:

  • djembé
  • bastrommels
  • shakers zoals de maracas
  • flinke Afrikaanse koebellen
  • Braziliaanse handtrommels.

De Feel the Groove Percussie Funworkshop is mogelijk voor groepen van 8-500 deelnemers. Bij 40 deelnemers kunt u aan een kostenplaatje denken van € 22,75 per persoon, uitgaande van 1½ uur. Bijkomende is de zaalhuur voor € 300,00 per dagdeel. Dit is inclusief begeleiding en materialen. Voor de thema-ontdekkingen werken wij samen met TonTon Percussie, met wie wij op dit gebied goede ervaringen hebben. De bovenstaande prijzen zijn exclusief entree-, parkeerkosten en zaalhuur, maar inclusief btw.