Ga terug

Lezingen

Wilt u uw evenement extra bijzonder maken? Met een lezing door een van onze biologen of andere collega's wordt uw evenement met recht een unieke ervaring. Onze biologen kunnen u vertellen over inspiratie uit de natuur, maar ook over andere thema's, zoals duurzaamheid, techniek of innovatie hebben wij een passend verhaal. U kunt ook uw congres of vergadering met een lezing verrijken. Lezingen vinden plaats in het auditorium of in een van de lodges.

Inspiratie uit de natuur

Een dierentuin als locatie is natuurlijk een prachtig aanknopingspunt om diverse onderwerpen middels het dierenrijk als spiegel bespreekbaar te maken. Niets menselijks is de dieren vreemd: zelfs niet qua managementvraagstukken. Werken uw medewerkers bijvoorbeeld net zo efficiënt samen als stokstaartjes? En wat kunnen wij leren van een miljoen jaar evolutie? Onze biologen vertellen u en uw gasten graag over de learnings van de natuur.

Bekijk hieronder alle lezingen

Dieren als efficiënte managers en boekhouders

Niets menselijks is de dieren vreemd: zelfs niet qua managementvraagstukken en boekhoudkundige uitdagingen.

Apemanagement

Tijdens zijn lezingen stelt Patrick van Veen ons sociaal oergedrag centraal, oftewel de apenstreken die we op de werkvloer vertonen.

Natuurvisie

Eric de Blok combineert als zoöloog, psycholoog en bedrijfskundige zijn drie passies, te weten de natuur, de mens en organisatiekunde.

Meer weten?

Heeft u interesse om uw gasten te verrassen met een van onze lezingen? Neem dan contact met ons op!