Workshops

Op zoek naar een recreatieve break tijdens uw bijeenkomst? Verrijk dan uw vergadering, training of congres met een bijzondere workshop. Onze interactieve workshops zijn een originele manier om het programma te doorbreken en uw gasten out-of-the-box te laten denken of de lachspieren aan te spreken. De workshops zijn tevens in te zetten als trainingsinstrument bij o.a. managementstrainingen, groepsprocessen, teambuilding of brainstormsessies.

Inspiratie uit de natuur

Een dierentuin als locatie is een prachtige aanknopingspunt om diverse onderwerpen middels het dierenrijk bespreekbaar te maken. Nieuwsgierig naar de overeenkomsten tussen collega's en apen? Ga met uw gezelschap aan de slag met een workshop Apemanagement. Of ga los tijdens een muzikale workshop Percussie. Sommige workshops vinden plaats in het Safari Meeting Centre en voor anderen gaan u en uw gasten er op uit in Burgers' Zoo.

Bekijk de workshops

Natuur als spiegel

Natuur als spiegel

Wat is er mooier dan tijdens uw bezoek aan Burgers’ Zoo een link te leggen tussen de locatie, de natuur en uw organisatie? Bij deze workshop geven we op een unieke manier aandacht aan een actueel thema binnen uw organisatie, en gaat uw groep er op een inspirerende wijze mee aan de slag.

Bekijk de workshop
Kruip in de huid van

Kruip in de huid van

Uw gezelschap kruipt in de huid van dierverzorger en diermanager. Deze activiteit speelt zich af in de Bush, de Ocean en de Desert. Onder leiding van kundige en enthousiaste rondleiders krijgen de deelnemers een indruk van elk ecodisplay, daarna worden er in groepjes opdrachten uitgevoerd.

Bekijk de Workshop
Apemanagement

Apemanagement

Bent u nieuwsgierig naar de overeenkomsten tussen collega’s en apen? Dan is dit de ideale workshop voor u en uw gezelschap! Deze korte workshops van twee uur nemen de deelnemers mee in de wereld van de apen.

Bekijk de workshop
Swingende percussie workshop

Swingende percussie workshop

De percussieworkshop komt met een flinke dosis humor, versterkt de samenhang en maakt in een mum van tijd een hoop energie vrij. Uw groep gaat verfrist, opgeladen en verbonden verder! Doordat de instrumenten heel toegankelijk zijn kan iedereen, zonder ook maar enige voorkennis volop meespelen.

Bekijk de workshop

Bekijk onze workshops

Wilt u meer weten of wenst u een advies op maat voor de perfecte workshop voor uw vergadering, training of seminar, neem dan contact met ons op.