Ga terug

Congrescentrum midden in Burgers' Zoo

Bent u op zoek naar een inspirerende congreslocatie centraal gelegen in Nederland? Kijk dan niet verder! Wij bieden vele mogelijkheden voor uw evenement. Het Safari Meeting Centre biedt de ruimte voor het organiseren van een zakelijk congres tot wel 750 bezoekers. Met een Auditorium, Foyer, restaurant, 5 lodges en een centrale ligging is het Safari Meeting Centre dé locatie in Arnhem die u helpt van uw congres een succes te maken.

Centraal gelegen

Het is uiteraard belangrijk voor uw gasten dat het congrescentrum in Arnhem centraal gelegen is. Gelegen in het hart van Nederland zitten uw gasten met enkele minuten op de A12 en A50. Bovendien kunnen uw gasten parkeren op één van de 1.800 parkeerplaatsen. Ook met het openbaar vervoer is ons congrescentrum heel goed bereikbaar. Elk kwartier vertrekt er een bus van en naar Arnhem Centraal Station; vanuit daar zijn er treinverbindingen naar o.a. Amsterdam en Rotterdam.

Inspiratie uit de natuur

Een dierentuin als locatie is natuurlijk een prachtig aanknopingspunt om diverse onderwerpen middels het dierenrijk als spiegel bespreekbaar te maken. Uiteraard kan Burgers’ Zoo ook letterlijk in het programma betrokken worden middels ons brede scala aan educatieve activiteiten en workshops. Denk daarnaast ook aan onze rondleidingen of teambuildingsactiviteiten. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw gasten genieten van het dierenpark.

Horeca op maat

Een conferentie maakt hongerig dus bieden wij overheerlijke lunches bestaande uit dagverse, duurzame ingrediënten die worden met liefde en passie worden bereidt. Bekijk hier de mogelijkheden. De borrel is voor veel gasten hét moment om de bijeenkomst na te bespreken en te netwerken. Onder het genot van een hapje en een drankje wordt de dag samen afgesloten. Bekijk hier onze borrelarrangementen.

Onze ruimtes

Auditorium

Het Auditorium is een volwaardige congreszaal met comfortabele stoelen met extra beenruimte geschikt voor het plenaire pogramma. Het Auditorium telt 450 zitplaatsen waarbij sfeer, comfort en goed zicht zijn gegarandeerd.

Lodges

Na een lezing in het auditorium kan de groep in breakout sessies de diepte in. Onze lodges bieden de ruimte om in een intieme setting presentaties of trainingen te organiseren. Vanuit de Afrikaanse lodges hebben gasten uitzicht op het tropisch regenwoud van de Bush of de savanne van de Safari.

Onze gasten aan het woord

Samen opleiden

Waar vind je een evenementenlocatie waar je bij de entree wordt begroet door pinguïns, via een tropisch regenwoud naar de ontvangst loopt, vanaf de workshoplocatie uitkijkt over boomtoppen en tropische vogels, bij een lezing even kunt wegdromen over een savanne met giraffen en gnoes en waar je meer leert over samenwerken of pesten bij de chimps? Koninklijke Burgers' Zoo in Arnhem!

Woensdag 19 april kwamen we met 450 leraren, directeuren en bestuurders van scholen uit de regio en lerarenopleidingen en studenten van HAN Pabo bij elkaar voor het congres Samen opleiden voor de toekomst. Het was een dag met lezingen en workshops gericht op de samenwerking tussen scholen onderling en tussen scholen en pabo's.

Onze complimenten voor jullie prachtige locatie en bijzonder vriendelijke en professionele medewerkers. Het is fijn dat jullie flexibel zijn en steeds met ons meedachten. Heel erg bedankt voor de hele prettige samenwerking!

Congres Samen opleiden voor de toekomst, 
Mevrouw J. van den Berg

Stowa

De kennisdag was weer zeer geslaagd. Inhoudelijk, maar zeker ook Burgers' Zoo. Jullie ontzorgen echt, hebben super service, vriendelijk personeel, alles is altijd piekfijn in orde, in een woord PRIMA (zoals beschreven in de Van Dale: uitmuntend, voortreffelijk, uitblinkend, etc.). Ik kan met voor de organisatie van een congres geen plek voorstellen met beteren prijs-kwaliteit-verhouding. En dat met een originele locatie.
Kortom: graag tot volgend jaar wat mij betreft!

Stowa, Kennisdag Inspectie Waterkeringen
(jaarlijks sinds 2008)

De heer W. Zomer, BZ Innovatiemanagement