Ga terug

Congrescentrum midden in Burgers' Zoo

Bent u op zoek naar een inspirerende congreslocatie centraal gelegen in Nederland? Kijk dan niet verder! Wij bieden vele mogelijkheden voor uw evenement. Het Safari Meeting Centre biedt de ruimte voor het organiseren van een zakelijk congres tot wel 750 bezoekers. Met een Auditorium, Foyer, restaurant, 5 lodges en een centrale ligging is het Safari Meeting Centre dé locatie in Arnhem die u helpt van uw congres een succes te maken.

Ons congresarrangement

Ons congresarrangement

Met ons congresarrangement zijn wij een halve of een hele dag uw congreslocatie waarbij alles wordt verzorgd: van parkeren en ontvangst tot tussendoortjes en een lunch. 

Bekijk het congresarrangement

Onze ruimtes & plattegrond

Het Auditorium is een congreszaal met comfortabele stoelen geschikt voor het plenaire programma. Het Auditorium telt 450 zitplaatsen. Na een lezing in het auditorium kan de groep in breakout sessies de diepte in. Onze lodges bieden de ruimte om in een intieme setting presentaties of trainingen te organiseren. Dankzij onze ruime foyer is er ook ruimte voor een informatiemarkt waar sponsoren en standhouders hun eigen stand hebben. 
Bekijk de plattegrond

Verrijk uw congres

Meer weten?
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een congres? Neem contact met ons op Neem contact met ons op
Romy Engelhard Romy Engelhard Sales & Events medewerker
Wat zeggen onze gasten over onze locatie?

Onze gasten aan het woord

Bio-inspiratie: lessen uit de natuur

Bio-inspiratie: lessen uit de natuur

Planten en dieren zijn door miljoen jaar evolutie gewend om zich aan te passen. Daarom kunnen mensen veel van de natuur leren – en spieken mag! Verrijk uw event met een lezing over learnings uit de natuur.

Meer over bio-inspiratie
Overnachten in Arnhem

Overnachten in Arnhem

Organiseert u een meerdaags congres? Of wilt u vergaderen en overnachten? Of ontvangt u internationale gasten? Daarvoor hebben we een aantal mooie hotels in de regio geselecteerd. Hierdoor zijn ze weinig reistijd kwijt en staan ze de volgende dag uitgerust in de startblokken. Bovendien kunt u zo 's avonds langer door met het programma.

Overnachten in Arnhem
Waarom het Safari Meeting Centre?
  • Centraal gelegen
    Centraal gelegen

    Het is uiteraard belangrijk voor uw gasten dat het congrescentrum in Arnhem centraal gelegen is. Gelegen in het hart van Nederland zitten uw gasten met enkele minuten op de A12 en A50. Bovendien kunnen uw gasten parkeren op één van de 1.800 parkeerplaatsen. Ook met het openbaar vervoer is ons congrescentrum heel goed bereikbaar. Elk kwartier vertrekt er een bus van en naar Arnhem Centraal Station; vanuit daar zijn er treinverbindingen naar o.a. Amsterdam en Rotterdam.

  • Inspiratie uit de natuur
    Inspiratie uit de natuur

    Een dierentuin als locatie is natuurlijk een prachtig aanknopingspunt om diverse onderwerpen middels het dierenrijk als spiegel bespreekbaar te maken. Uiteraard kan Burgers’ Zoo ook letterlijk in het programma betrokken worden middels ons brede scala aan educatieve activiteiten en workshops. Denk daarnaast ook aan onze rondleidingen of teambuildingsactiviteiten. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw gasten genieten van het dierenpark.