Receptie met uitzicht op de savanne

Een jubilaris in uw bedrijf, gaat een trouwe werknemer na vele jaren trouwe dienst met pensioen of heeft uw organisatie iets te vieren? Wat de aanleiding ook is, een receptie in het Safari Meeting Centre staat garant voor een bijzondere ervaring. Met een grote foyer en restaurant, lodges met uitzicht over het tropisch regenwoud of de savannevlakte en overheerlijke hapjes en drankjes hebben wij alles in huis om uw receptie tot een succes te maken. 

Spraakmakende borrel

Een receptie is een ontspannen manier om met elkaar iets te vieren. Hoe fijn is het dan als u dit kunt doen op een plek waar alles u uit handen wordt genomen. Onder genot van een drankje en een hapje heeft iedereen de mogelijkheid om rond te lopen en met elkaar te kletsen. Onze hapjes bestaan uit dagverse, duurzame ingrediënten die met liefde en passie worden bereidt. Lekkere hapjes en drankjes, optimale gastvrijheid en een inspirerende omgeving: dat zijn wat ons betreft de drie hoofdingrediënten van een geslaagde receptie. 

Een unieke ervaring: de Ocean Bubbel

Op zoek naar een borrel die indruk maakt op uw gasten? Dan is de Ocean Bubbel echt iets voor u. U en uw gasten dalen in Burgers' Ocean van het strand naar de diepzee, tot u uitkomt bij de enorme panoramaruit en oog in oog staat met o.a. zwartpuntrifhaaien, luipaardhaaien en de gitaarrog in het open water. Onder het genot van een drankje en een heerlijk uitgebreid plateau met mediterrane hapjes kunnen uw gasten gezellig met elkaar praten.

Receptie / borrel arrangement

De borrel is voor veel gasten hét moment om de bijeenkomst na te bespreken en te netwerken. Het liefst natuurlijk wel onder het genot van een hapje en een drankje. Om die reden bieden wij verschillende borrel specials aan. Daarnaast bieden we diverse borrel bites en garnituren aan. Zo is er altijd iets dat jouw gasten lekker vinden én dat past bij jouw budget. 

U en uw gasten worden op een ontspannen manier ontvangen, waarna wij in anderhalf uur het volgende serveren:

  • Onbeperkt dranken gedurende 1 ½ uur (bier, wijn en frisdranken).
  • Gebrande nootjes, chips met pikante tomaten salsa en olijven.
  • Mini saucijzenbroodje met hartige vleesvulling.
  • Zalm met haringeitjes, wasabi en komkommer.
  • Ambachtelijke kalfsvleesbitterbal met violetmosterd (twee p.p.).

Reserveren

Een receptie kan op allerlei manieren ingevuld worden. Aan de hand van uw wensen werken we samen aan een invulling die past bij uw receptie. Of heeft u bepaalde wensen die hier niet bij staan? Neem dan contact met ons op! Een volledig overzicht van de kosten vindt u in onze banquetingmap.