Vroege vogelwandeling

In de ochtendschemer in alle rust vogels spotten in de Bush

Exclusief voor uw zakelijke groep gaan de deuren van ons park eerder open zodat u met uw gasten in alle rust het tropisch regenwoud van de Bush kunt ontdekken en op zoek kunt gaan naar bijzondere tropische vogels!

Melodieus vogelconcert

Elke natuurminnende tropenreiziger kent het wel: bij dag en dauw uit de veren om meteen, nog voor het echt licht is, op zoek te gaan naar dieren! Zeker vogels zijn bij het ochtendgloren het meest actief qua zang, dus het vroege opstaan wordt doorgaans beloond. Voor zo’n vroeg ochtendje tropische vogels spotten hoeft u niet per se naar verre oorden.

Exclusief voor uw zakelijke groep gaan de deuren van ons park eerder open zodat samen met een gids het tropisch regenwoud van de Bush kunt verkennen. Tijdens deze wandeling over de avonturenpaadjes kunt u genieten van de tropische ochtendrust in de Bush die alleen doorbroken wordt door melodieuze vogelzang. Samen proberen we zoveel vogels te ontdekken. Gelukkig herkent de gids alle vogelsoorten op uiterlijk en op geluid.

Vroege Vogelwandeling aanvragen

Een Vroege Vogelwandeling is een originele manier om uw evenement te beginnen. Indien gewenst kunnen wij ook zorgen voor een picknick ontbijt tijdens deze wandeling, of na afloop een gezamenlijk ontbijt in ons Safari Meeting Centre. Vanwege het inplannen van de Vroege Vogelwandelingen dient u tijdig een verzoek voor uw groep in te dienen. Het zou fijn zijn als u dit minstens 4 weken van te voren wilt doen. 

Praktische informatie

  • Eén gids kan met maximaal 15 deelnemers op pad.
  • De Vroege Vogelwandeling kan voor maximaal 90 personen (6 gidsen) tegelijkertijd worden geboekt.
  • De Vroege Vogelwandeling kan worden geboekt tussen 7.00 en 9.30 uur en duurt circa één tot anderhalf uur, (afhankelijk van uw programma).
  • De kosten voor een Vroege Vogelwandeling bedragen € 54,87 excl. btw (€ 60,00 incl. btw) per gids.
  • Deze kosten zijn exclusief de entree tot het park en parkeerkosten.
  • De opbrengst van de Vroege Vogelwandeling komt deels ten goede aan het beschermen van 400 km2 regenwoud in Belize, het natuurbehoudsproject van Burgers’ Zoo. Voor meer informatie klik hier.

Bent u enthousiast geworden over een vroege vogelwandeling? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.