Media

Het Safari Meeting Centre is een modern congrescentrum op een unieke locatie midden in het Arnhemse dierenpark Koninklijke Burgers’ Zoo. U bereikt het Safari Meeting Centre via een avontuurlijke wandeling door het overdekte tropische regenwoud van de Bush. Hier ontdekt u honderden dieren die in grote vrijheid leven in een kleurrijke wereld met duizenden exotische bomen en planten. 

De Bush is via een onderaardse mijngang verbonden met de Desert, de rotswoestijn van Arizona en het noorden van Mexico. Daarnaast kunt u via de Bush een droge duik maken in de Ocean, het tropisch koraalrifaquarium van acht miljoen liter water. Aan de andere zijde van het Safari Meeting Centre kijkt u uit over het prachtige panorama van de Safari.

Hier strekt de Oost-Afrikaanse savanne zich voor uw ogen uit: het natuurlijke leefgebied van giraffen, zebra’s, antilopen en neushoorns. Nergens anders in Nederland vindt u een congrescentrum op zo’n bijzondere locatie! 

Video's

Auditorium

Foyer

Safari Restaurant

Canopy & Tree Tops Lodge

Foto's

Pure Pictures -Safari Meeting Centre 04 297

Pure Pictures -Safari Meeting Centre 06 297 (2)

Terras Buiten 2 297

Pure Pictures -Safari Meeting Centre 09 297

Zoetigheid 297

Burgers Zoo SMC_1505 297

Pure Pictures -Safari Meeting Centre 03 297

Pure Pictures -Safari Meeting Centre 13 297

IMG_1920 297

Purepictures Safarimeetingcentre17 297

Burgers Zoo SMC_1122 297

Detail Deur 297

Onze belofte

Als congrescentrum maken wij een belofte aan onze gasten, dit wordt ook wel de positionering genoemd. Wij beloven u als gast:

Wij laten een blijvende indruk achter door een professionele locatie met een unieke entourage die de beste faciliteiten combineert met een gastvrije, persoonlijke, transparante en betrouwbare benadering.

Download onze positioneringskaart

 

Logo & huisstijl

Onze normen & waarden, visie en missie en de zakelijke positionering hebben geleid tot een nieuwe huisstijl voor het Safari Meeting Centre, die past binnen die van Burgers' Zoo. De unieke Afrikaanse beleving van de zakelijke en feestelijke gasten staat centraal met de royale ontvangstruimte, volwaardige congreszaal, luxe vergaderlodges en het sfeervolle restaurant. De warme en gastvrije kleuren van de nieuwe huisstijl zijn gebaseerd op de kenmerkende Afrikaanse kleuren die zijn gebruikt in het Safari Meeting Centre zelf.

DOWNLOAD ONS JPG LOGO

DOWNLOAD ONZE HUISSTIJL TOOLKIT

DOWNLOAD HET JPG LOGO VAN BURGERS' ZOO

DOWNLOAD DE HUISSTIJL TOOLKIT VAN BURGERS' ZOO