Rondleidingen door Burgers' Zoo

Rondleidingen & themawandelingen

Sinds vele jaren bestaat de mogelijkheid om in Burgers' Zoo onder leiding van enthousiaste en deskundige Burgers' gidsen een wandeling te maken. De gidsen zijn in Burgers' Zoo speciaal opgeleid. 

U kunt o.a. een avontuurlijke tocht maken door de Bush, een stukje Belize betreden in de Mangrove of als een echte diepzeeduiker de Ocean verkennen. 

De rondleidingen duren ongeveer en uur en een kwartier. De kosten voor een gids zijn 30 euro (een groep bestaat uit maximaal 16 personen). Van elke rondleiding gaat er 5 euro naar ons natuurgebied in Belize. Rondleidingen moeten minimaal vier weken van tevoren worden aangevraagd. 

Rondleiding Rimba

Rondleiding

Rondleiding door Burgers' Mangrove

Op verkenningstocht met de gids in de nieuwste ecodisplay van Burgers’ Zoo, de Mangrove.

Bekijk rondleiding

Rondleiding

Rondleiding door Burgers' Bush

U gaat op ontdekkingsreis door het tropisch regenwoud van drie verschillende werelddelen.  

Bekijk rondleiding

Rondleiding

Rondleiding door Burgers' Ocean

De gids neemt u mee naar de prachtige onderwaterwereld van de Ocean.

 

Bekijk rondleiding

Rondleiding

Rondleiding Burgers' Highlights

Moeilijk om een keuze te maken? Kies dan voor de hoogtepunten van Burgers' Zoo! 

 

Bekijk rondleiding

Themawandeling

Themawandeling Bio-inspiratie

In een 75 minuten durende rondleiding door Burgers’ Zoo worden technische en sociobiologische voorbeelden van imitatie van de natuur door de mens besproken.

Bekijk rondleiding

Themawandeling

Themawandeling "Niets menselijk is dieren vreemd!"

Deze themawandeling laat u de dierenwereld van Burgers’ Zoo op een verrassende en amusante wijze beleven.

Bekijk Themawandeling

Onze gasten aan het woord

 

Logo -nutrilab

Op 21 april 2018 hebben wij met ons personeel het 60-jarig jubileum van Nutrilab BV gevierd in Burgers’ Zoo. Het was een hele geslaagde dag. Na een gezellige ontvangst op het buitenterras hebben we een rondleiding gekregen door de Bush en de Ocean, dit was heel erg leerzaam en interessant. Complimenten voor de vriendelijke gidsen die ons hier zeer enthousiast in rondleidden. De rondleiding eindigde in de Ocean waar we samen met een heerlijk glaasje prosecco genoten van het uitzicht op het prachtige onderwaterleven. Vervolgens zijn we naar de Desert gegaan waar een heerlijke grill-buffet voor ons klaarstond en allerlei lekkere drankjes. Ter afsluiting was er een uitgebreid dessertbuffet waar iedereen ook erg van genoten heeft.

We willen Burgers’ Zoo hartelijk bedanken voor deze zeer geslaagde dag, het was goed georganiseerd en het was voor iedereen naar wens !

Nutrilab,

Meneer A. Ippel