Rondleiding door Burgers' Ocean

In Burgers' Zoo valt heel veel zelf te ontdekken, maar onder leiding van een Burgers’ gids ontdekt u nog meer! Onze enthousiaste en deskundige gidsen vertellen u tijdens een rondleiding alles over het dieren- en plantenleven in Burgers' Zoo. De gidsen zijn vrijwilligers die hiervoor speciaal in Burgers' Zoo zijn opgeleid. 

Duik in de onderwaterwereld van de Ocean

De gids neemt u mee naar de prachtige onderwaterwereld van de Ocean.

U staat bij een tropische lagune en iets verderop maakt u kennis met levend koraalrif. Hier leven naast vissen ook ontelbare lagere dieren, zoals koralen, sponzen, zeeanemonen, zee-egels en zeekomkommers. Even verderop kijkt u in de diepte van de onmetelijke oceaan. Haaien duiken even snel op als ze weer verdwijnen. Een laatste hoogtepunt tijdens uw wandeling vormt de tunnel, waar grote roggen en adelaarsroggen over u heen zwemmen.

Rondleiding aanvragen

De rondleidingen duren ongeveer één tot anderhalf uur. Om een optimale beleving te garanderen gaan we uit van maximaal 16 deelnemers per gids.Van elke rondleiding gaat er 5 euro naar het natuurgebied in Belize wat wij beschermen. Een overzicht van de kosten vindt u in onze banquetingmap. Rondleidingen moeten minimaal vier weken van tevoren worden aangevraagd. Heeft u interesse in een rondleiding? Neem contact  met ons op!