Ga terug

De locatie voor uw zakelijke diner

Maak uw personeelsfeest, relatie-evenement, en/of jubileumdag compleet met een feestelijk diner (eventueel afgesloten met een feestavond of borrel)! Van een uitgebreid aanbod aan dranken, een smakelijk menu tot een gastvrij team: wij hebben alles in huis om uw gasten in de watten te leggen met een volledig verzorgd diner. Naast de bijzondere en unieke omgeving van Burgers' Zoo bieden wij ook diverse dinerarrangementen.

Een intiem of groots zakelijk diner

Na een intensieve dag is er niets fijner om de dag samen met uw gasten af te sluiten met een informeel en lekker diner. Om uw evenement na te bespreken of misschien gewoon gezellig even bij te praten. Van een groot zakelijk diner in ons Safari Restaurant tot een intieme setting in een van onze lodges, met uitzicht op het tropisch regenwoud of de savannevlakte.

Bijzondere diner arrangementen

Wordt het een uitgeserveerd diner of een walking dinner? We denken graag met u mee voor een diner op maat. Bekijk hieronder onze verschillende dinerarrangementen. Helemaal bijzonder is een Afrikaanse Braai. Deze Zuid-Afrikaanse barbecue is een unieke ervaring waarbij uw gasten in een informele setting met elkaar kunnen praten. Een echte ice-breaker en ideaal voor gezelschappen waarvan de gasten elkaar nog niet zo goed kennen.

Kwalitatief hoogwaardige horeca

Onze kwalitatief hoogwaardige horeca verrast u met op maat gesneden thematische Afrikaanse gerechten, of juist een heerlijk ontbijt bestaande uit dagverse, duurzame producten van lokale leveranciers. Voor de samenstelling van onze gerechten laten we ons graag inspireren door het aanbod van het seizoen en de internationale keuken. 

Centraal gelegen

Gelegen in het hart van Nederland kunnen uit gasten uit eten in Arnhem en zijn zij in enkele minuten weer op de A12 en A50. Bovendien kunnen uw gasten parkeren op één van de 1.800 parkeerplaatsen. Ook met het openbaar vervoer is ons congrescentrum heel goed bereikbaar. Elk kwartier vertrekt er een bus van en naar Arnhem Centraal Station.

Duurzaam en verantwoord

We kopen zoveel mogelijk duurzame producten in, zoals schoonmaakmiddelen met ecolabel en verantwoorde merchandise on onze souvenierswinkel. In onze restaurants gebruiken we biologische en fairtrade producten uit eigen streek en serveren we beter leven vlees en verantwoord gevangen vis.

Arrangementen

Safari Buffet

Safari Buffet

Meer informatie
Oosters Buffet

Oosters Buffet

Meer informatie
Walking dinner

Walking dinner

Meer informatie
Braai & BBQ Buffet

Braai & BBQ Buffet

Meer informatie
Uitgeserveerd seizoensdiner

Uitgeserveerd seizoensdiner

Meer informatie

Diner reserveren

Een diner kan op allerlei manieren ingevuld worden. Aan de hand van uw wensen en doelstellingen, werken we samen aan een opstelling en invulling die past bij het bedrijfsfeest. Of heeft u bepaalde wensen die hier niet bij staan? Neem dan contact met ons op! Een overzicht van de kosten vindt u in onze informatiemap.