Over het Safari Meeting Centre

Over het Safari Meeting Centre

Dit is het Safari Meeting Centre

Midden in het moderne Arnhemse dierenpark Koninklijke Burgers’ Zoo ontdekt u een luxe zakelijke congrescentrum: het Safari Meeting Centre. Aan één zijde kijkt u uit over het overdekte tropisch regenwoud, terwijl u aan de andere zijde geniet van een prachtig panorama over de Oost-Afrikaanse savanne. 

Het Safari Meeting Centre is geschikt voor elk type zakelijke bijeenkomst! Onze vijf zakelijke lodges zijn voorzien van alle technische gemakken. Het Auditorium telt 450 zitplaatsen waarbij sfeer, comfort, beenruimte en goed zicht zijn gegarandeerd. De Foyer met de sfeervolle Longneck Bar is uitstekend geschikt voor ontvangsten, een aperitief of juist een afsluitende borrel. 

 

Lodges 2 - 297

Auditorium

Foyer

Safari Restaurant

Canopy & Tree Tops Lodge

Kilimanjaro & Mount Kenia Lodge

Unieke natuurbeleving

Het Safari Meeting Centre ligt midden tussen de Bush, Desert, Ocean en Safari van Burgers' Zoo. Zo genieten onze zakelijke gasten tijdens hun congres, vergadering, training of feest van een overweldigend uitzicht op het tropisch regenwoud en de Afrikaanse savanne. Bovendien zorgen onze royale ontvangstruimte, professionele congreszaal, luxe vergaderlodges en sfeervolle restaurant voor een unieke beleving in Afrikaanse stijl.

LI9A1150 297

Pure Pictures -Safari Meeting Centre 17 297

Positionering Zakelijk

Onze belofte

Als congrescentrum maken wij een belofte aan onze gasten, dit wordt ook wel de positionering genoemd. Wij beloven u als gast:

Wij laten een blijvende indruk achter door een professionele locatie met een unieke entourage die de beste faciliteiten combineert met een gastvrije, persoonlijke, transparante en betrouwbare benadering.

Download onze positioneringskaart >>

Logo & huisstijl

Onze normen & waarden, visie en missie en de zakelijke positionering hebben geleid tot een nieuwe huisstijl voor het Safari Meeting Centre, die past binnen die van Burgers' Zoo. De unieke Afrikaanse beleving van de zakelijke en feestelijke gasten staat centraal met de royale ontvangstruimte, volwaardige congreszaal, luxe vergaderlodges en het sfeervolle restaurant. De warme en gastvrije kleuren van de nieuwe huisstijl zijn gebaseerd op de kenmerkende Afrikaanse kleuren die zijn gebruikt in het Safari Meeting Centre zelf.

Download ons JPG logo >>

Download onze huisstijl toolkit >>

Nat Leider 297

Bio-inspiratie voor organisaties

Onze normen en waarden, visie, missie en positionering hebben geleid tot een onderscheidend concept waarmee we bio-inspiratie aan zakelijke bezoekers bieden door het geven van lezingen, workshops en rondleidingen. Met deze inspiratie uit de natuur kunnen organisaties leren van planten en dieren en profiteren van 4 miljard jaar research & development voor hun duurzame innovaties. 

Rondleiding 297

Kwalitatief hoogwaardige horeca

Onze kwalitatief hoogwaardige horeca verrast u met op maat gesneden thematische Afrikaanse gerechten, of juist een heerlijk ontbijt bestaande uit dagverse, duurzame producten van lokale leveranciers. Voor de samenstelling van onze gerechten laten we ons graag inspireren door het aanbod van het seizoen en de internationale keuken. 

LI9A4539 297

LI9A4467 297 Grt

Betrokken besparen en beschermen

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan bij ons centraal. Daarom werken we continu aan eerlijk en transparent omgaan met onze medewerkers, behoud van onze vaak bedreigde planten en dieren en besparing van energie, water en grondstoffen. Daarnaast komt een deel van onze omzet ten goede aan natuurbescherming.

Duurzaamheid 297

Gouden certifcaat van Green Key

Als dierenpark en familiebedrijf geloven we al meer dan 100 jaar in duurzaam ondernemen. Daarom zijn we trots op het gouden certifcaat van de Green Key. Burgers’ Zoo en het Safari Meeting Centre zijn al sinds 2004 in het bezit van dit internationale keurmerk, omdat we zeer verantwoord en milieuvriendelijk omgaan met energie, water, inkoop, vervoer en afval.