Unieke vergaderlocatie

Vergaderlocatie with a view

Vergaderen op de Veluwe, maar dan met uitzicht op het tropische regenwoud. Of liever een vergaderruimte met uitzicht op giraffen, zebra's, neushoorns en antilopen op de Afrikaanse savanne? Dat kan in het Safari Meeting Centre in een van onze authentieke Afrikaanse vergaderlocaties in Arnhem. Bij ons hoeft u zich alleen druk te maken over de inhoud van de vergadering, de rest regelen wij. Van de vergaderruimte en techniek tot lunch of borrel, wij hebben alles in huis.

 

Flexibel

Een vergadering organiseren kan in een van onze lodges. Onze vergaderruimtes zijn geschikt voor kleine groepen maar lenen zich ook goed voor een training of kick-off meeting tot 100 personen. De inrichting is flexibel en de opstelling kan worden aangepast naar het doel van de vergadering. Zo is de theateropstelling ideaal voor een breakout sessie en zorgt een cabaret of u-vorm opstelling voor een informele en interactieve setting.

 

Alle faciliteiten in huis

Onze vergaderruimtes zijn van alle gemakken voorzien zodat u zelf nergens aan hoeft te denken. Al onze vergaderlocaties beschikken over modern audiovisuele middelen zoals een headset of handheld microfoon, groot flatscreen scherm en wifi. Ook zijn onze inspirerende vergaderruimtes voorzien van temperatuurregulatie en hebben we een flip-over met stiften voor u klaar staan.

 

Inspiratie uit de natuur

Dankzij onze bijzondere vergaderlocatie kunt u even ontsnappen aan dagelijkse gang van zaken. Onze inspirerende omgeving in Arnhem is zodoende zeer geschikt voor brainstormsessies of een hei-dag. Een dierentuin de perfecte plek om diverse onderwerpen middels het dierenrijk als spiegel bespreekbaar te maken. Uiteraard kan Burgers’ Zoo ook letterlijk in het programma betrokken worden middels een rondleidingen of teambuildingsactiviteit. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw gasten genieten van het dierenpark.

Horeca op maat

Wil je de vergadering combineren met een lunch, borrel of diner? Het Safari Meeting Centre biedt diverse vergaderarrangementen naar de duur van uw vergadering. U en uw gasten worden ontvangen met een kopje koffie met lekkernijen. De lunch is hét moment voor u en uw gasten om even te genieten en uzelf weer helemaal op te laden. Onder het genot van een hapje en een drankje wordt de dag samen afgesloten. Bekijk hier onze borrelarrangementen.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor vergaderen of uw training? Of heeft u bepaalde wensen die hier niet bij staan? Twijfel niet, neem contact met ons op! Wij denken graag met u mee.

Lodges

Vergaderen kunt u bij het Safari Meeting Centre in een van onze authentieke Afrikaanse lodges met uitzicht op de Bush of SafariAl onze lodges voorzien van alle technische gemakken. Zo is er een wifinetwerk en beschikken alle zalen over een beamer, scherm en een geluidsset.

Bekijk de lodges

Safari restaurant

Begin uw vergadering goed door eerst samen te ontbijten, of maak uw vergadering compleet met een gezamenlijke lunch. In het sfeervolle Afrikaanse restaurant kunnen gasten genieten van een ontbijt, lunch of diner

 

Bekijk het restaurant

4

4 uurs vergaderarrangementen

Om uw vergadering compleet te maken bieden wij u twee verschillende 4 uurs vergaderarrangementen aan. U heeft keuze uit het 4 uurs vergaderarrangement of het 4 uurs arrangement met lunch.

 

Bekijk arrangement

8

8 uurs vergaderarrangementen

Om uw vergadering compleet te maken bieden wij u twee verschillende 8 uurs vergaderarrangementen aan. U heeft keuze uit het 8 uurs vergaderarrangement met lunch of het 8 uurs arrangement met lunch en diner.

 

Bekijk arrangement

Onze gasten aan het woord

GroupAuto 

 

Op 30 en 31 mei jongstleden hebben wij ons Club Event bij Burgers' Zoo gehouden. Wat een fantastische locatie om een evenement te houden! Vanaf het balkon van de Kilimanjaro Lodge zie je o.a. giraffes, neushoorns en zebra's lopen, prachtig!

Wij willen Judith Peters en haar collega's hartelijk danken voor de goede zorgen, het meedenken en de prettige professionele samenwerking van het begin tot het eind!

GroupAuto Club Event,
Mevrouw K. Rauch

 

 DNV_GL_LOGO

 

Een aanrader!

Voor het organiseren van een evenement/bijeenkomst op een goede locatie is Burgers' Zoo zeker
aan te bevelen.
Onlangs hebben wij een internationale bijeenkomst gehouden bij Burgers Zoo. Vanaf de aanvraag
om een offerte tot en met de dag van de bijeenkomst is er op een professionele en adequate wijze
gereageerd door het team van Burgers' Zoo.

De vergaderruimtes in Burgers Bush met uniek uitzicht
op de savanne zijn uitstekend uitgerust voor bijeenkomsten. Het menu voor lunch en diner biedt
genoeg keuze en het eten is van goede kwaliteit.
Complimenten voor de klantvriendelijkheid van het team van Burgers Zoo.

Zoals gezegd: een echte aanrader!

DNV GL
KEMA Laboratories’ Inspection Services

 

Rijnstate

 

Graag wil ik je heel hartelijk danken voor de ontvangst en gebruik van jullie ruimten afgelopen vrijdag. Helemaal niets op aan te merken: de koffie bij ontvangst, de broodjes, de receptie, het buffet, alles was in orde. En daarnaast natuurlijk de inzet van jullie mensen. Allen zeer servicegericht en aardig. 

Heel veel dank. De jubilaris gaf gisteren aan het een zeer geslaagde dag te hebben gevonden.

Rijnstate afscheidssymposium, 
De heer J. Heinen