Ga terug

Vergaderlocaties with a view

Vergaderen op de Veluwe, maar dan met uitzicht op het tropische regenwoud. Of liever een vergaderruimte met uitzicht op giraffen, zebra's, neushoorns en antilopen op de Afrikaanse savanne? Dat kan in het Safari Meeting Centre in een van onze authentieke Afrikaanse vergaderlocaties in Arnhem. Bij ons hoeft u zich alleen druk te maken over de inhoud van de vergadering, de rest regelen wij. Van de vergaderruimte en techniek tot lunch of borrel, wij hebben alles in huis.

Flexibel

Een vergadering organiseren kan in een van onze lodges. Onze vergaderruimtes zijn geschikt voor kleine groepen maar lenen zich ook goed voor een training of kick-off meeting tot 100 personen. De inrichting is flexibel en de opstelling kan worden aangepast naar het doel van de vergadering. Zo is de theateropstelling ideaal voor een breakout sessie en zorgt een cabaret of u-vorm opstelling voor een informele en interactieve setting.

Alle faciliteiten in huis

Onze vergaderruimtes zijn van alle gemakken voorzien zodat u zelf nergens aan hoeft te denken. Al onze vergaderlocaties beschikken over moderne audiovisuele middelen zoals een headset of handheld microfoon, groot flatscreen scherm en wifi. Ook zijn onze inspirerende vergaderruimtes voorzien van temperatuurregulatie en hebben we een flip-over met stiften voor u klaar staan.

Inspiratie uit de natuur

Dankzij onze bijzondere vergaderlocatie kunt u even ontsnappen aan de dagelijkse gang van zaken. Onze inspirerende omgeving in Arnhem is zodoende zeer geschikt voor brainstormsessies of een hei-dag. Een dierentuin is de perfecte plek om diverse onderwerpen middels het dierenrijk als spiegel bespreekbaar te maken. Uiteraard kan Burgers’ Zoo ook letterlijk in het programma betrokken worden middels een rondleidingen of teambuildingsactiviteit. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw gasten genieten van het dierenpark.

Horeca op maat

Wil je de vergadering combineren met een lunch, borrel of diner? Het Safari Meeting Centre biedt diverse vergaderarrangementen naar de duur van uw vergadering. U en uw gasten worden ontvangen met een kopje koffie met lekkernijen. De lunch is hét moment voor u en uw gasten om even te genieten en uzelf weer helemaal op te laden. Onder het genot van een hapje en een drankje wordt de dag samen afgesloten. 

Bekijk hier onze borrelarrangementen

Bekijk onze arrangementen

4 uurs vergaderarrangementen

Om uw vergadering compleet te maken bieden wij u twee verschillende 4 uurs vergaderarrangementen aan. U heeft keuze uit het 4 uurs vergaderarrangement of het 4 uurs arrangement met lunch.

8 uurs vergaderarrangementen

Om uw vergadering compleet te maken bieden wij u twee verschillende 8 uurs vergaderarrangementen aan. U heeft keuze uit het 8 uurs vergaderarrangement met lunch of het 8 uurs arrangement met lunch en diner.

Onze gasten aan het woord

GroupAuto

Op 30 en 31 mei jongstleden hebben wij ons Club Event bij Burgers' Zoo gehouden. Wat een fantastische locatie om een evenement te houden! Vanaf het balkon van de Kilimanjaro Lodge zie je o.a. giraffes, neushoorns en zebra's lopen, prachtig!

Wij willen Judith Peters en haar collega's hartelijk danken voor de goede zorgen, het meedenken en de prettige professionele samenwerking van het begin tot het eind!

GroupAuto Club Event,
Mevrouw K. Rauch

Rijnstate

Graag wil ik je heel hartelijk danken voor de ontvangst en gebruik van jullie ruimten afgelopen vrijdag. Helemaal niets op aan te merken: de koffie bij ontvangst, de broodjes, de receptie, het buffet, alles was in orde. En daarnaast natuurlijk de inzet van jullie mensen. Allen zeer servicegericht en aardig. 

Heel veel dank. De jubilaris gaf gisteren aan het een zeer geslaagde dag te hebben gevonden.

Rijnstate afscheidssymposium, 
De heer J. Heinen