Ga terug

Vergaderlocaties

Vergaderen op de Veluwe, maar dan met uitzicht op het tropische regenwoud. Of liever een vergaderruimte met uitzicht op giraffen, zebra's, neushoorns en antilopen op de Afrikaanse savanne? Dat kan in het Safari Meeting Centre in een van onze authentieke vergaderlocaties in Arnhem. Bij ons hoeft u zich alleen druk te maken over de inhoud van de vergadering, de rest regelen wij. Van de vergaderruimte en techniek tot lunch of borrel, wij hebben alles in huis.

Alle faciliteiten in huis

Alle faciliteiten in huis

Onze vergaderruimtes zijn van alle gemakken voorzien zodat u zelf nergens aan hoeft te denken. Al onze vergaderlocaties beschikken over moderne audiovisuele middelen zoals een headset of handheld microfoon, groot flatscreen scherm en wifi. Ook zijn onze inspirerende vergaderruimtes voorzien van temperatuurregulatie en hebben we een flip-over met stiften voor u klaar staan.

Flexibele vergaderruimtes

Een vergadering organiseren kan in een van onze lodges. Onze vergaderruimtes zijn geschikt voor kleine groepen maar lenen zich ook goed voor een training of kick-off meeting tot 100 personen. De inrichting is flexibel en de opstelling kan worden aangepast naar het doel van de vergadering. Zo is de theateropstelling ideaal voor een breakout sessie en zorgt een cabaret of u-vorm opstelling voor een informele en interactieve setting. 
Bekijk de plattegrond

Verrijk uw vergadering

Bekijk onze arrangementen

4 uurs vergaderarrangementen

Wilt u een halve dag vergaderen dan bieden wij u twee verschillende 4 uurs vergaderarrangementen aan. U heeft keuze uit het 4 uurs vergaderarrangement met lunch of het 4 uurs arrangement met afsluitende borrel.

8 uurs vergaderarrangementen

Wilt u de gehele dag vergaderen, dan kunt u gebruik maken ons 8 uurs vergaderarrangement. Deze kunt uitbreiden met een afsluitende borrel of een diner.

Enthousiast geworden?
Wij denken graag mee over de mogelijkheden. Neem contact met ons op Neem contact met ons op
Romy Engelhard Romy Engelhard Sales & Events medewerker
Wat zeggen onze gasten over onze locatie?

Onze gasten aan het woord

Overnachten in Arnhem

Overnachten in Arnhem

Organiseert u een meerdaags congres? Of wilt u vergaderen en overnachten? Of ontvangt u internationale gasten? Daarvoor hebben we een aantal mooie hotels in de regio geselecteerd. Hierdoor zijn ze weinig reistijd kwijt en staan ze de volgende dag uitgerust in de startblokken. Bovendien kunt u zo 's avonds langer door met het programma

Overnachten in Arnhem
Daarom het Safari Meeting Centre
  • Inspiratie uit de natuur
    Inspiratie uit de natuur

    Dankzij onze bijzondere vergaderlocatie kunt u even ontsnappen aan de dagelijkse gang van zaken. Onze inspirerende omgeving in Arnhem is zodoende zeer geschikt voor brainstormsessies of een hei-dag. Een dierentuin is de perfecte plek om diverse onderwerpen middels het dierenrijk als spiegel bespreekbaar te maken. Uiteraard kan Burgers’ Zoo ook letterlijk in het programma betrokken worden middels een rondleidingen of teambuildingsactiviteit. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw gasten genieten van het dierenpark.

  • Horeca op maat
    Horeca op maat

    Wil je de vergadering combineren met een lunch, borrel of diner? Het Safari Meeting Centre biedt diverse vergaderarrangementen naar de duur van uw vergadering. U en uw gasten worden ontvangen met een kopje koffie met lekkernijen. De lunch is hét moment voor u en uw gasten om even te genieten en uzelf weer helemaal op te laden. Onder het genot van een hapje en een drankje wordt de dag samen afgesloten.