Rondleiding door Burgers' Bush

In Burgers' Zoo valt heel veel zelf te ontdekken, maar onder leiding van een Burgers’ gids ontdekt u nog meer! Onze enthousiaste en deskundige gidsen vertellen u tijdens een rondleiding alles over het dieren- en plantenleven in Burgers' Zoo. De gidsen zijn vrijwilligers die hiervoor speciaal in Burgers' Zoo zijn opgeleid. 

Op ontdekkingsreis door de Bush

Bij deze rondleiding gaat u op ontdekkingsreis door het tropisch regenwoud van drie verschillende werelddelen.

De vochtige hitte, de geuren en geluiden laten u dit complexe leefgebied echt beleven. Op het eerste gezicht lijkt de Bush vol te staan met ‘gewoon dichte plantengroei’. Door de uitleg van de gids wordt al snel duidelijk dat er in de Bush allerlei lianen, epifyten, palmen of gebruiksplanten zoals cacao en vanille staan. Vrijwel het hele jaar door zijn er bloeiende planten in de Bush. Uiteraard komt de gids ook bijzonder goed van pas bij het spotten van vrij levende vogels, hagedissen en vleermuizen!

Rondleiding aanvragen

De rondleidingen duren ongeveer één tot anderhalf uur. Om een optimale beleving te garanderen gaan we uit van maximaal 16 deelnemers per gids. Van elke rondleiding gaat er 5 euro naar het natuurgebied in Belize wat wij beschermen. Een overzicht van de kosten vindt u in onze banquetingmap. Rondleidingen moeten minimaal vier weken van tevoren worden aangevraagd. Heeft u interesse in een rondleiding? Neem contact met ons op!