Rondleiding Burgers' Highlights

In Burgers' Zoo valt heel veel zelf te ontdekken, maar onder leiding van een Burgers’ gids ontdekt u nog meer! Onze enthousiaste en deskundige gidsen vertellen u tijdens een rondleiding alles over het dieren- en plantenleven in Burgers' Zoo. De gidsen zijn vrijwilligers die hiervoor speciaal in Burgers' Zoo zijn opgeleid.

De hoogtepunten van Burgers' Zoo

Moeilijk om een keuze te maken tussen een rondleiding door de Bush of een rondleiding door de Ocean? Kies dan voor een ‘algemene rondleiding’. In overleg met u kiest de gids de meest handige route om aan uw wensen te voldoen. De route zal daarbij afhangen van recente geboortes bij de dieren, nieuw geopende verblijven, het weer, bezoekersdrukte en van welke dieren u in elk geval graag wilt zien!

Rondleiding aanvragen

De rondleidingen duren ongeveer één tot anderhalf uur. Om een optimale beleving te garanderen gaan we uit van maximaal 16 deelnemers per gids. Van elke rondleiding gaat er 5 euro naar het natuurgebied in Belize wat wij beschermen. Een overzicht van de kosten vindt u in onze banquetingmapRondleidingen moeten minimaal vier weken van tevoren worden aangevraagd. Heeft u interesse in een rondleiding? Neem contact met ons op!