Themawandeling "Niets menselijk is dieren vreemd!"

Deze themawandeling laat u de dierenwereld van Burgers’ Zoo op een verrassende en amusante wijze beleven. Een deskundige gids leidt u naar de meest uiteenlopende dieren die allemaal boeiende parallellen met de mensenwereld tonen.

Veel voorbeelden betreffen de dagelijkse omgang met elkaar binnen de diergroep en de communicatie onderling. Hoe wordt een gorilla de baas over zijn harem? En nog belangrijker: hoe kan hij ook lang aan de top blijven?

We kennen allemaal wel stress, maar waarom is stress voor een vis in de Ocean misschien levensgevaarlijk? Hoe werkt de verbazingwekkende wedstrijd tussen aanval en verdediging tussen giraffes en acacia-bomen? Informatie achterhouden, imponeren en flirten... Het komt allemaal voor in het dierenrijk!

Er zijn tal van voorbeelden voor dit thema in Burgers’ Zoo te vinden, dus welke dieren concreet worden bezocht, zal met name van de weersomstandigheden afhangen. Dit programma heeft het karakter van een rondleiding en bevat geen zelfstandig uit te voeren opdrachten.

Themawandeling aanvragen

De themawandeling duurt zo'n 1½ uur. Er kunnen max. 90 personen worden geboekt. Let wel op dat één gids maximaal 16 personen kan rondleiden. Een overzicht van de kosten vindt u in onze banquetingmapHeeft u interesse in een rondleiding? Neem contact met ons op!