Activiteiten & Entertainment

Activiteiten & Entertainment

Een dierentuin als evenement locatie is natuurlijk pas compleet met een passende activiteit en/of entertainment. Wat dacht u van een rondleiding onder leiding van speciale door Burgers' Zoo opgeleide gidsen?

Of wilt u actief aan de slag gaan met uw gezelschap? Volg dan een workshop apemanagement en ontdek de overeenkomsten tussen collega’s en apen. Of beleef een van de vele teambuilding activiteiten.

De huid van een haai, het leiderschap van een gorilla en de samenwerking van stokstaartjes zijn slechts enkele voorbeelden van inspiratie voor uw organisatie uit de natuur. Wilt u uw organisatie laten inspireren door de natuur? Bekijk dan de biomimicry activiteiten.

Rondleidingen

Rondleidingen

Een dierentuin als locatie voor uw evenement is natuurlijk pas compleet met een passende activiteit en/of entertainment. Wat dacht u van een rondleiding onder leiding van speciale door Burgers' Zoo opgeleide gidsen? 

Onze rondleidingen

 

Lezingen

Lezingen

De huid van een haai, het leiderschap van een gorilla en de samenwerking van stokstaartjes zijn slechts enkele voorbeelden van inspiratie voor uw organisatie uit de natuur. 

Onze lezingen

Teambuilding

Teambuilding

Na deze teambuilding activiteiten heeft de dierenwereld voor u geen geheimen meer! Ga samen met uw gezelschap gewapend met een telefoon en plattegrond de jungle, rotswoestijn en een verborgen koraalrif in. Een bijzondere uitdaging!

Onze teambuildingsactiviteiten

Workshops

Workshops

Nieuwsgierig naar de overeenkomsten tussen collega's en apen? Ga aan de slag met uw gezelschap.

Onze workshops