Ga terug

Eindejaars/Nieuwjaarsviering Burgers’ Zoo

Naarmate het einde van het jaar nadert en de dagen korter worden, willen we graag met elkaar samenkomen. Het is dé tijd om onze waardering te tonen aan de medewerkers en collega's die het hele jaar hard hebben gewerkt. Wat is een betere plek om dit te doen dan in de betoverende wintersfeer van Burgers' Zoo? Of het nu gaat om een kerstdiner, een eindejaarsfeest of een nieuwjaarsviering, wij hebben voor ieder wat wils. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om te wandelen door de adembenemende ecodisplays van onze dierentuin. 

 

Winterarrangementen

Ervaar een unieke winterbeleving in de betoverende omgeving van Burgers' Zoo. Om het jaar op een feestelijke manier af te sluiten, heeft Burgers' Zoo twee bijzondere winterarrangementen voor u samengesteld.

Eindejaarsborrel

Geniet met je collega's van een bezoek aan ons park en sluit de dag af met een feestelijke eindejaarsborrel. Gedurende twee uur serveren we onbeperkt drankjes en een variatie aan warme en koude hapjes, gevolgd door een heerlijke portie friet.

 

De prijs voor dit arrangement bedraagt € 42,50 per persoon, inclusief toegang tot het park en parkeergelegenheid, exclusief btw. Het arrangement is beschikbaar voor groepen vanaf 20 personen en kan geboekt worden in de maanden november, december en januari.

Luxe eindejaarsdiner

Na een warm welkom, gaat u samen met uw gezelschap op een avontuurlijke rondleiding door de Burgers' Bush en de Ocean, begeleid door onze deskundige gidsen. Daarna kunnen u en uw gezelschap genieten van een luxe 3-gangen diner in ons unieke Bush Restaurant, compleet met onbeperkte drankjes.

 

De prijs voor dit arrangement bedraagt € 72,50 per persoon, inclusief toegang tot het park en parkeergelegenheid, exclusief btw. Het arrangement is beschikbaar voor groepen vanaf 20 personen en kan geboekt worden in de maanden november, december en januari.

Meer informatie 

Wilt u graag meer informatie over onze mogelijkheden of over de optie om een op maat gemaakt programma te creëren voor een speciale bijeenkomst? Neem dan contact op met ons Sales & Events team via events@burgerszoo.nl .

 

We kijken ernaar uit om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen en uw bijeenkomst bij Burgers' Zoo tot een succes te maken.