Winter in Burgers' Zoo

We naderen het einde van het jaar. De dagen worden korter en we zoeken binnen de gezelligheid en warmte op. Het is ook de tijd om in stijl het jaar af te sluiten met bijvoorbeeld een kerstborrel, kerstdiner, eindejaarsfeest of wellicht een combinatie van dit. Burgers’ Zoo in combinatie met het Safari Meeting Centre is hiervoor een ideale locatie.

"Decembermaand: tijd om met een kerstborrel of eindejaarsfeest het jaar af te sluiten"

Wat dacht u van een Ocean Bubble voor de haaienruit? Of wilt u met uw gasten zelf een stukje vlees bereiden op de meterslange Afrikaanse Braai? Wij denken graag met u mee om het jaar op een sfeervolle manier af te sluiten. 

Feestelijke kerstborrel

Speciaal voor de donkere dagen voor kerst hebben we een feestelijk kerstborrelarrangement samengesteld voor u en uw medewerkers in ons Safari Meeting Centre. Tijdens deze dagen is het Safari Meeting Centre omgetoverd tot een gezellige feestelijke eventlocatie. 

Dit bijzondere arrangement is te reserveren voor groepen van 50 personen en groter, en is alleen in december 2018 en januari 2019 te boeken. De kosten voor de kerstborrel vindt u in onze banquetingmap

Indrukwekkend: de Ocean bubble

Op zoek naar een borrel die indruk maakt op uw gasten? Kijk dan niet verder. U en uw gasten dalen in Burgers' Ocean van het strand naar de diepzee, tot u uitkomt bij de enorme panoramaruit en oog in oog staat met o.a. zwartpuntrifhaaien, luipaardhaaien en de gitaarrog in het open water. Terwijl uw gezelschap geniet van dit schouwspel worden u en uw gasten ontvangen met een glas Prosecco. Onder het genot van een drankje en een heerlijk uitgebreid plateau met mediterrane hapjes kunnen uw gasten gezellig met elkaar praten.

Even keer iets anders: de Afrikaanse Braai

 

Even een keer iets anders tijdens de kerstdagen? Met de Afrikaanse Braai ontsnappen u en uw gasten even aan de koude dagen en geniet u van een dit typisch Zuid-Afrikaanse fenomeen. Een braai is typisch Zuid-Afrikaans: in het land vinden ze overal een plekje om te braaien, al is het in een stadstuintje of op een balkon. Het grillen aan onze meterslange Big Afrika Braai is een unieke, gezellige ervaring waarbij men gemakkelijk met elkaar in gesprek raakt.

Enthousiast geworden?

 

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden van onze eventlocatie tijdens de feestdagen?

Ons team staat klaar om van uw zakelijke of feestelijke meeting een onvergetelijke ervaring te maken.

Wij helpen u graag een keuze te maken en denken graag met u mee over de mogelijkheden.

 

Neem contact op