Exclusief

Een dagje dierenpark is al bijzonder. Maar wie heeft er wel niet eens van gedroomd om alleen in de dierentuin te zijn? Exclusief voor onze zakelijke groepen bieden gaan de deuren van het dierenpark open als die voor anderen gesloten is! Met een Vroege Vogelwandeling of Avondopenstelling weet u zeker dat uw gasten uw evenement nog lang zullen herinneren. 

Tijdens deze exclusieve arrangementen organiseren we tevens extra activiteiten. Onze gidsen kunnen u alles vertellen over de dieren in ons park. Zij kennen de bijzondere plekken waar de dieren goed te zien zijn. Bekijk de exclusieve arrangementen hieronder!

Vroege vogelwandeling

Vroege vogelwandeling

Exclusief voor uw zakelijke groep gaan de deuren van ons park eerder open zodat u met uw gasten in alle rust het tropisch regenwoud van de Bush kunt ontdekken! Tijdens deze wandeling over de avonturenpaadjes gaat u samen met een gids op zoek naar bijzondere tropische vogels.

Vroege vogelwandeling
Avondopenstelling

Avondopenstelling

Wanneer de deuren voor de dagbezoekers sluiten, gaan zij open exclusief voor u en uw gasten! Op deze avonden kunt u mee met een tropische rondleiding door de Mangrove, een duik in het diepe nemen in de Ocean met een kijkje achter de schermen en kunt u zich laten verrassen door de weetjes van de gidsen.

Avondopenstelling

Reserveren

Vanwege het exclusieve karakter van deze activiteiten dienen we tijdelijk te kijken naar een datum waarop uw event kan plaatsvinden. Heeft u interesse in een Vroege Vogelwandeling of Avondopenstelling? Of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!