Bijzondere arrangementen

Wilt u écht een bijzondere dag maken van uw evenement? Bekijk dan hier onze bijzondere arrangementen. Van borrel voor de indrukwekkende haaienruit tot de meterslange Afrikaanse braai: hier praten uw gasten nog lang over na.

Een unieke ervaring

Hoe zorgt u ervoor dat uw bezoekers nog lang napraten over uw event? Door uw gasten te verrassen kunt u uw gasten activeren, verbinden en inspireren. Een speciale setting zorgt voor gespreksstof waardoor uw gasten makkelijker met elkaar in gesprek raken. En zal het er voor zorgen dat uw gasten hun bijzondere ervaring zullen delen, zowel online als offline.

Kwalitatief hoogwaardige horeca

Onze kwalitatief hoogwaardige horeca verrast u met op maat gesneden thematische Afrikaanse gerechten, of juist een heerlijk ontbijt bestaande uit dagverse, duurzame producten van lokale leveranciers. Voor de samenstelling van onze gerechten laten we ons graag inspireren door het aanbod van het seizoen en de internationale keuken.

Centraal gelegen

Gelegen in het hart van Nederland kunnen uit gasten uit eten in Arnhem en zijn zij in enkele minuten weer op de A12 en A50. Bovendien kunnen uw gasten parkeren op één van de 500 parkeerplaatsen. Ook met het openbaar vervoer is ons congrescentrum heel goed bereikbaar. Elk kwartier vertrekt er een bus van en naar Arnhem Centraal Station.

Duurzaam en verantwoord

We kopen zoveel mogelijk duurzame producten in, zoals schoonmaakmiddelen met ecolabel en verantwoorde merchandise on onze souvenierswinkel. In onze restaurants gebruiken we biologische en fairtrade producten uit eigen streek en serveren we beter leven vlees en verantwoord gevangen vis.

Onze bijzondere arrangementen

Burgers' Afternoon Tea

Burgers' Afternoon Tea

Heeft u iets te vieren, is het tijd voor een familiereünie of een gezellig afdelingsuitje? Heeft u wel eens gedacht aan een ‘Afternoon Tea At the Zoo’? Een wel heel bijzonder high tea arrangement, want u kijkt vanaf het Safari Terras uit over de savannevlakte.

bekijk de afternoon tea
Ocean bubbel

Ocean bubbel

Op zoek naar een borrel die indruk maakt op uw gasten? Kijk dan niet verder. U en uw gasten dalen in Burgers' Ocean van het strand naar de diepzee, tot u uitkomt bij de enorme panoramaruit en oog in oog staat met o.a. zwartpuntrifhaaien, luipaardhaaien en de gitaarrog in het open water. Onder het genot van een drankje en een heerlijk uitgebreid plateau met mediterrane hapjes kunnen uw gasten gezellig met elkaar praten.

Bekijk de ocean bubbel
Afrikaanse braai

Afrikaanse braai

Helemaal bijzonder is een Afrikaanse Braai. Deze Zuid-Afrikaanse barbecue is een unieke ervaring waarbij uw gasten informeel kunnen praten. Een echte ice-breaker en ideaal voor gezelschappen die elkaar misschien nog niet zo goed kennen.

bekijk de afrikaanse braai

Wijnproeverij

Verras uw gasten met een sfeervolle wijnproeverij op de Afrikaanse savanne of in het tropisch regenwoud!

Uw gezelschap wordt ontvangen door onze wijnspecialist met een sprankelend glas Zuid-Afrikaanse bubbels en amuses. Onder begeleiding gaat u walsen, proeven, kijken en ruiken in een ontspannen sfeer met acht verschillende mooie wijnen op tafel.

We starten met vier witte wijnen gemaakt van de Chardonnay- en Sauvignon-druif met allemaal een verschillende stijl en smaak.

Daarna proeft u vier rode wijnen uit vier districten uit Zuid-Afrika, bestaande uit: Cabernet Sauvignon, Pinotage, Shiraz en Merlot.

Bij de proeverij serveren we een plankje Afrikaanse snacks. De duur van de proeverij is ongeveer twee uur.

De Wijnproeverij is mogelijk voor groepen vanaf 35 personen. Een overzicht van de kosten vindt u in onze banquetingmap.

Bijzonder arrangement reserveren

Een diner kan op allerlei manieren ingevuld worden. Aan de hand van uw wensen en doelstellingen, werken we samen aan een opstelling en invulling die past bij het bedrijfsfeest. Of heeft u bepaalde wensen die hier niet bij staan? Neem dan contact met ons op! Een overzicht van de kosten vindt u in onze banquetingmap.