Natuur als spiegel

Wat is er mooier dan tijdens uw bezoek aan Burgers’ Zoo een link te leggen tussen de locatie, de natuur en uw organisatie?

  • Uw vergadermomenten afwisselen met een plezierige 'out-of-the-box' inspiratiewandeling?
  • Uw bedrijfsuitje verrijken met een ontspannen, interactieve en educatieve kijk op de natuur?
  • Actuele thema’s binnen uw organisatie op een unieke manier onder de aandacht brengen en er op een inspirerende wijze mee aan de slag gaan?

Veel bijzondere mogelijkheden, speciaal voor uw organisatie en op maat samengesteld.

Voorbeelden van thema’s zijn lessen van 4,5 miljard jaar evolutie/ verandering, innovatie en verandering, natuurlijk communiceren, leiderschapsstijl en organisatiecultuur, natuurlijke samenwerking/ teambuilding, ouderenzorg in de natuur.

Volledig op maat

Alle thema’s worden opgepakt/behandeld aan de hand van situaties en ontwikkelingen in de natuur en aan de hand van het gedrag van diverse soorten dieren. Extra interessant is het feit dat vrijwel alle dieren ook daadwerkelijk binnen het park bezocht kunnen worden. Deelnemers keren met ‘andere verhalen’ en extra inspiratie huiswaarts.

Alles is (vrijwel) mogelijk. Voor groepen van 5 tot 500 personen zijn diverse werkvormen beschikbaar die variëren van inspiratiewandelingen, themawandelingen, workshops, trainingen tot key-note speeches in het Auditorium. Ook de tijdsinvulling is variabel, van 1 uur tot een gehele dag. Uw dag wordt op maat vormgegeven door een ervaren, bevlogen organisatieadviseur/zoöloog met veel ervaring in het bedrijfsleven en een grote passie voor mens en natuur. U kunt rekenen op boeiende verhalen die met humor en gedrevenheid worden gebracht. Deelnemers worden zoveel mogelijk actief betrokken bij de thema’s en/of worden op pad gestuurd met opdrachten (bijvoorbeeld tijdens een samenwerkingsspel).

De uitkomst is een energie-gevende, interactieve uitwerking van het door u gekozen thema, speciaal voor u op maat gemaakt met een duidelijke relatie tot de boeiende omgeving van Burgers’ Zoo. Kernwoorden tijdens deze spiegel zullen ontspanning, inspiratie, plezier, bewustwording en educatie zijn. Laat u en uw gezelschap verrassen!

Aanvragen op maat

De duur en de prijs zijn in overleg en op aanvraag. Bent u nieuwsgierig geworden? En heeft u interesse in nieuwe inzichten? Neem dan gerust contact met ons op. Bespreek uw persoonlijke wensen, informeer naar de gepassioneerde lezingen, interactieve workshops of inspirerende themawandelingen, desgewenst geheel toegespitst op uw situatie.