Bio-inspiratie workshop

Werken uw mensen net zo efficiënt samen als stokstaartjes? Deze dieren leven in een hechte familiegroep, waarbij verschillende taken handig verdeeld worden. Zo staat er altijd minimaal één dier op de uitkijk voor gevaar, terwijl andere groepsleden bijvoorbeeld voedsel zoeken of de jonge dieren in de gaten houden.

Dierenwereld

Hoe stokstaartjes samenwerken vormt voor uw organisatie slechts één van de vele inspirerende voorbeelden uit de natuur. Wat dacht u bijvoorbeeld van de managementstijl van de zilverrug, de volwassen gorillaman die de baas is van zijn groep? Ondanks zijn indrukwekkende uiterlijk is zijn managementstijl rustig en tactvol. Hij kan goed 'luisteren' en delegeren en geeft de vrouwen in zijn groep veel verantwoordelijkheid.

Tijdens deze workshop leren u en uw gasten alles over de parallelen van de dierenwereld en mensen. Niets menselijks is dieren vreemd!

Lezing aanvragen

Lezingen vinden plaats in het Auditorium van het Safari Meeting Centre, een volwaardige congreszaal met maar liefst 450 comfortabele stoelen. De unieke Afrikaanse sfeer van het Auditorium wordt versterkt door duizenden gnoes die een kolkende rivier oversteken. Neem contact met ons op!