Kruip in de huid van een diermanager
Terug

Kruip in de huid van een diermanager

dinsdag, 08 december 2015
Kruip in de huid van een diermanager

Kruip in de huid van een diermanager

Voor welke uitdagingen worden diermanagers in een modern dierenpark geplaatst? En wat moeten dierentuinen allemaal ondernemen om hun dieren goed te kunnen houden? Dit soort vragen stellen veel bezoekers zich als zij een dagje uit gaan naar een dierenpark. Burgers’ Zoo biedt zakelijke gasten nu de mogelijkheid om als teambuildingsactiviteit op creatieve en interactieve wijze met actuele vraagstukken aan de slag te gaan. 

De meest effectieve diermanager

Weet u als diermanager de beste combinaties te maken voor het fokprogramma voor aardvarkens? En slaagt u erin om alle vissen te tellen in een levend koraalrif van 750.000 liter water? Pas bovendien op, want misschien saboteren enkele van uw groepsgenoten met een geheime agenda doelbewust de workshop!

Creatieve praktijkvoorbeelden

Burgers’ Zoo is coördinator van het Europese Stamboek voor aardvarkens. Zakengasten ervaren heel concreet voor welke managementvraagstukken een coördinator van dit fokprogramma kan komen te staan. Welke dieren zijn genetisch de beste match, daarbij ook rekening houdend met het fokprogramma in zijn geheel?

Wie is de mol?

De dierverzorgers en de curator van de Ocean komen jaarlijks voor het praktische probleem te staan dat ze graag willen weten hoeveel vissen er nu in het levende koraalrifaquarium van 750.000 liter zwemmen. Hoe tel je al die bewegende vissen? Hoe pak je zoiets als team gestructureerd aan? Als extra spelelement kunnen in het geheim vooraf één of meerdere mollen zijn aangewezen die alles doen om de opdracht op slinkse wijze te saboteren. Wie ontdekt de verraders in de groep?

Interesse?

Burgers’ Zoo heeft diverse zakelijke activiteiten ontwikkeld die de bijzondere locatie van het Safari Meeting Centre verder tot zijn recht laten komen. Door combinaties te maken van de biologische kennis die in het dierenpark aanwezig is en deze te vertalen naar actuele managementvraagstukken die heel herkenbaar zijn voor zakelijke gasten, kunnen zakelijke bijeenkomsten naar wens van de klant verder worden verrijkt en verdiept. Meer informatie over 'Kruip in de huid van' vindt u hier.

Reacties


Meer nieuws


Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland

Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland

woensdag, 29 mei 2019

Voor de twaalfde keer is het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland gisteren bekendgemaakt. Hierbij wist Koninklijke Burgers’ Zoo een knappe vierde plek te veroveren, met als eindcijfer een 8,3. 

Lees meer