Ga terug

Over het Safari Meeting Centre

Midden in het moderne Arnhemse dierenpark Koninklijke Burgers’ Zoo ontdekt u een luxe zakelijke congrescentrum: het Safari Meeting Centre. Aan één zijde kijkt u uit over het overdekte tropisch regenwoud, terwijl u aan de andere zijde geniet van een prachtig panorama over de Oost-Afrikaanse savanne. 

Het Safari Meeting Centre in vogelvlucht

Het Safari Meeting Centre is geschikt voor elk type zakelijke bijeenkomst! Onze vijf zakelijke lodges zijn voorzien van alle technische gemakken. Het Auditorium telt 450 zitplaatsen waarbij sfeer, comfort, beenruimte en goed zicht zijn gegarandeerd. De Foyer met de sfeervolle Longneck Bar is uitstekend geschikt voor ontvangsten, een aperitief of juist een afsluitende borrel. 

Unieke natuurbeleving

Unieke natuurbeleving

Het Safari Meeting Centre ligt midden tussen de Bush, Desert, Ocean en Safari van Burgers' Zoo. Zo genieten onze zakelijke gasten tijdens hun congres, vergadering, training of feest van een overweldigend uitzicht op het tropisch regenwoud en de Afrikaanse savanne. Bovendien zorgen onze royale ontvangstruimte, professionele congreszaal, luxe vergaderlodges en sfeervolle restaurant voor een unieke beleving in Afrikaanse stijl.

Onze belofte

Onze belofte

Als congrescentrum maken wij een belofte aan onze gasten, dit wordt ook wel de positionering genoemd. Wij beloven u als gast:

Wij laten een blijvende indruk achter door een professionele locatie met een unieke entourage die de beste faciliteiten combineert met een gastvrije, persoonlijke, transparante en betrouwbare benadering.

Positioneringskaart
Bio-inspiratie voor organisaties

Bio-inspiratie voor organisaties

Onze normen en waarden, visie, missie en positionering hebben geleid tot een onderscheidend concept waarmee we bio-inspiratie aan zakelijke bezoekers bieden door het geven van lezingen, workshops en rondleidingen. Met deze inspiratie uit de natuur kunnen organisaties leren van planten en dieren en profiteren van 4 miljard jaar research & development voor hun duurzame innovaties.

Inspiratie uit de natuur
Kwalitatief hoogwaardige horeca

Kwalitatief hoogwaardige horeca

Met kwalitatief hoogwaardige service en kwaliteit verzorgen wij eigentijdse gerechten uit de internationale keuken die bestaan uit dagverse, duurzame producten, waar mogelijk van lokale leveranciers.

Informeer bij onze collega’s naar de mogelijkheden, de beleving van uw gast staat bij ons centraal.

Betrokken besparen en beschermen

Betrokken besparen en beschermen

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan bij ons centraal. Daarom werken we continu aan eerlijk en transparent omgaan met onze medewerkers, behoud van onze vaak bedreigde planten en dieren en besparing van energie, water en grondstoffen. Daarnaast komt een deel van onze omzet ten goede aan natuurbescherming.

Actief met duurzaamheid
Gouden certifcaat van Green Key

Gouden certifcaat van Green Key

Als dierenpark en familiebedrijf geloven we al meer dan 100 jaar in duurzaam ondernemen. Daarom zijn we trots op het gouden certifcaat van de Green Key. Burgers’ Zoo en het Safari Meeting Centre zijn al sinds 2004 in het bezit van dit internationale keurmerk, omdat we zeer verantwoord en milieuvriendelijk omgaan met energie, water, inkoop, vervoer en afval.

Natuurbescherming

Natuurbescherming

Safari Meeting Centre is zich bewust van de invloed van zijn bedrijfsactiviteiten op de omgeving en de maatschappij en wil hierin zodanig handelen, dat de natuurlijke omgeving ook voor toekomstige generaties behouden blijft. Natuurbehoud is zodoende een van onze vijf normen en waarden. Een deel van onze omzet komt daarom ten goede aan kleinere organisaties die het verschil maken op het gebied van natuurbescherming. 

Bekijk onze natuurbeschermingsinitiatieven