Winterarrangement

Winterarrangement

Winters

Winters borrelen tijdens Burgers' Light

Winterse taferelen in Burgers' Zoo. Het dierenpark ligt bedekt onder een mooie laag sneeuw en de avond treedt vroeg in. In het donker ontdekken bezoekers tijdens Burgers' Light van vrijdag 17 februari tot en met zondag 5 maart 2017 overal thematische groepen lichtfiguren. Wat is er nou gezelliger dan tijdens deze koude periode in het aangenaam warme Safari Meeting Centre te borrelen of te dineren?

Gaat u mee op Winter Safari?

Vanaf 15.00 uur zijn uw gasten van harte welkom voor een wandeling door de dierentuin. Om 17.00 uur worden u en uw gasten op ons sfeervolle Safari Terras ontvangen met een feestelijke bubbel. Vervolgens kunt u in ons Safari Restaurant genieten van een heerlijke winter BBQ, die bestaat uit:
- Winterse soep;
- Hachee van rundvlees, ui en specerijen;
- Gestoofde zuurkool;
- Stamppot van ui en wortel;
- Rode kool met appeltjes en kaneel;
- Aardappelpuree;
- Stoofpeertjes;
- Krokante spekjes;
- Grove mosterd en piccalilly.

 

/

Vanaf de BBQ:
- Fijne rookworst;
- Varkensribbetjes;
- Gepekeld buikspek.

 Afsluiter

De avond wordt om 19.30 uur afgesloten met een kop koffie of thee naar keuze met daarbij een heerlijk cakeje van bessen en een mini-taartje van chocolade en caramel.

De all-in prijs van dit Winter BBQ arrangement bedraagt € 42,50 p.p. (inclusief B.T.W.).

Bij deze prijs zijn de entree tot het park, parkeren en onbeperkt drankjes naar keuze gedurende 2 ½ uur (bier, fris, wijn) inbegrepen. Het arrangement is te reserveren voor gezelschappen vanaf 35 personen in de maanden december t/m maart 2017.  

/

Uiteraard is dit programma uitstekend te combineren met een bijzondere rondleiding of een van onze andere activiteiten. Spreekt dit arrangement u aan? Neem dan u gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken via 026-3537201 of events@burgerszoo.nl

Wij kijken ernaar uit om u en uw gasten een onvergetelijke middag en avond te bezorgen!