Relatiedag

Relatiedag

Nodig uw relaties uit in de unieke omgeving van Burgers' Zoo!
Op een gepaste manier uw relaties bedanken voor het in u gestelde vertrouwen of een informatiebijeenkomst om een nieuw product te presenteren? Voor een passende invulling, denken wij graag met u mee.

 

Naast het door u  aangeboden programma is Burgers' Zoo als locatie ook een echte trekpleister om relaties met hun gezin in het weekend te bewegen om zich toch met de zaak bezig te houden. Men kan eerst een plenair programma volgen en aansluitend heeft men vrije tijd om het park te verkennen. Privé en werk worden op deze manier uitstekend gecombineerd. Wellicht bent u op zoek naar een exclusieve avondopenstelling speciaal voor uw gasten? 

Dit allemaal kan in het Safari Meeting Centre midden in Burgers' Zoo. Er zit geen minimum aan het aantal gasten. Heeft u andere wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Safari -293x 160

Onze gasten aan het woord

Wnf Site 

Op 19 maart hebben we de WNF-Haaien dag bij jullie gehouden. Er kwamen die dag zo’n 2300 gasten van het Wereld Natuur Fonds naar Burgers’ Zoo. Ook ging op deze dag de Zapp Your Planet: Haai-alarm! van start met een recordpoging voor de langste Haai-five! Klaas van Kruistum, Rachel Rosier en ruim 600 kinderen trapte deze campagne af in Burgers' Zoo in Arnhem. Verder kon je je laten schminken, op de foto met een haai, een speurtocht maken in Burgers' Ocean en kwam je alles te weten over Haai-alarm! 

We hebben een geweldige dag gehad. Altijd gastvrij, meewerkend, meedenkend en super behulpzaam. Ik vind het altijd een feest om met jullie samen te werken.

WNF-Haaien dag, 
Mevrouw J. Kooiman

 

 Tuinprofessionals

In januari 2017 konden wij de 7e editie van Tuinprofessionals – een Event waar in 2 dagen 1.000 hoveniers zich laven in kennissessies en workshops – organiseren in Burgers' Zoo. Grote indruk maakte de locatie als geheel, het Auditorium speciaal en de catering. Voor ons als organisatoren voelde vooral de vriendelijke en enthousiaste inzet van het hele team als een warme deken in deze koude dagen. Voor de editie 2018 hebben we al weer een optie genomen.

Tuinprofessionals,
De heer A. Pes

 

Agriterra

Dit jaar organiseerden we de Agriterra relatie middag voor het eerst in Burgers’ Zoo en dat was een goede beslissing. Zowel de dag zelf als het voortraject verliep uitstekend. Alles was bijzonder goed geregeld, van de ontvangst, catering en begeleiding tot de techniek. En zelfs het weer hielp mee, zodat onze gasten nog van de bijzondere setting konden genieten. Voor herhaling vatbaar!

Agriterra relatiemiddag, 
Mevrouw A. Kluivers