Miljoenensafari

Welk team kan het snelste geld opmaken? Na een instructie over een Vrijgekomen erfenis krijgt u een smartphone mee en heeft u ongeveer twee uur de tijd om zoveel mogelijk geld uit te geven. Tot slot wordt u terug verwacht bij de notaris voor de bekendmaking van de winnaars van de erfenis. Miljoenensafari in de Zoo is een teambuildingactiviteit vol spanning en hilariteit!

Het verhaal

Een oud medewerker van de dierentuin is overleden en laat naar verluid zo’n 750 miljoen euro na. Omdat er geen directe familie bekend is, maakt een geselecteerde groep bezoekers aanspraak op zijn erfenis. Om te bepalen wie van jullie deze erfenis krijgt, moeten jullie eerst laten zien wie er het beste geld kan uitgeven! Daarom krijgt ieder team een smartphone mee met daarop maar liefst 1 miljoen euro!

Hoe werkt het spel?

Onder het genot van een drankje krijgen jullie informatie over de verdeling van de erfenis. Na de instructie krijgen jullie de smartphone en heb je ongeveer twee uur de tijd om zoveel mogelijk geld uit te geven. Na ongeveer twee uur spelen wordt iedereen weer terug verwacht bij de notaris. Terwijl je met een drankje bijkomt van het spel wordt het verloop van het spel op een groot scherm getoond. Tijdens de presentatie krijg je ook alle resultaten van de foto-opdrachten te zien. Tot slot wordt bekend gemaakt wie er recht heeft op de erfenis van maar liefst 750 miljoen euro.

Waarom dit dierentuinspel?

Miljoenensafari in de Zoo is een dierentuinspel vol spanning en hilariteit! Alle foto’s, die gemaakt worden tijdens het spel, worden jullie toegestuurd zodat iedereen heerlijk kan nagenieten van de activiteit. Het maakt niet uit wat je bent, dit leuke dierentuinspel biedt iedereen veel plezier!

Miljoenensafari aanvragen

Miljoenensafari neemt circa 3 uur in beslag. Het is te boeken voor groepen van minimaal 10 personen. Een overzicht van de kosten vindt u in onze banquetingmap. Wellicht heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op!