Zoo Experience

Met het spel 'Zoo Experience' gaat u met een groep gewapend met een telefoon en plattegrond Burgers' Zoo in. Met als doel antwoord te vinden op de uitdagingen die jullie via de telefoon toegestuurd krijgen.

Om niet te vergeten!

Met deze teambuildingactiviteit zijn de jungle, rotswoestijn en het koraalrif uw speelterrein. Tussendoor de opdrachten door kunt u even uitrusten op een terras, met bijvoorbeeld uitzicht op de dieren van de savanne. Sommige opdrachten zijn makkelijk en snel te vinden, terwijl andere moeilijk op te lossen zijn. Ontcijfer met uw team razendsnel de cryptische omschrijvingen, leg dit vast op de gevoelige plaat en win de Zoo Experience. Een teamuitstapje om niet snel te vergeten!

Invulling programma

Hieronder wordt een invulling van het programma als voorbeeld geschetst. Als startpunt ontmoet u een instructeur in het Bush Restaurant. De groepen worden ingedeeld en de materialen (waaronder telefoons met WhatsApp) worden uitgedeeld. Ook krijgt elke deelnemer een coupon voor een drankje die gedurende de middag op een tijdstip en locatie naar keuze gebruikt kan worden. U krijgt via deze mobiele telefoons cryptische informatie over de leukste plekjes in de dierentuin. Het doel van de Zoo Experience is dat u deze plekken vindt. Iedere keer maakt u een foto van de bewuste plek of het dier en vervolgens stuurt u deze via WhatsApp terug. Zodra deze foto binnengekomen en juist is, ontvangt u weer een nieuwe opdracht. Tijdens dit programma zult u regelmatig de hulp van medewerkers en verzorgers van de dierentuin moeten inroepen om bepaalde plekken te vinden. Na drie uur komen de groepen weer samen en wordt bekend gemaakt wie de Zoo Experience Specialisten zijn.

Zoo Experience aanvragen

Zoo Experience is te boeken voor groepen van minimaal 10 personen. Het programma is inclusief een consumptie die gebruikt kan worden tijdens het programma. Ook zijn begeleiding en materialen inbegrepen. Een overzicht van de kosten vindt u in onze banquetingmap.